Waterrecreatie & watersportcentrum

Een mooi dagje uit op en rond het Veluwemeer!

Bootverhuur op Resort Zuiderzee

Heerlijk een dagje uit in en om het water! Huur een boot of een luxe sloep. Ga vissen of varen en geniet van het water. Van waterrecreatie tot aan het watersportcentrum: met EuroParcs Resort Zuiderzee, gelegen aan het Veluwemeer, zit je goed.

Ben je al op ons resort? Bezoek dan de website van Snoekbaars bootverhuur of Happy Boats met je telefoon of loop langs bij het havenkantoor en huur een boot naar jouw keuze.

Huur al vanaf € 39 een boot of luxe sloep. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Happy Boats

Huur een sloepje en geniet op het meer. Geniet van het Veluwemeer met en mooie boot of sloep van Happy Boats. Vaar naar één van de mooie strandjes of vaar naar de verschillende eilanden op het meer.

Wist je dat je op het Veluwemeer kunt eilandhoppen? En wist je dat je een goed gevulde picknickmand kan meekrijgen tijdens het varen? De luxe boten en sloepen van Happy Boats zijn uitgerust met windkap, luxe bank en tafel, ergonomisch stuur en een zwemtrapje. Krijg jij al zin om te varen? Wacht niet langer en bezoek de website van Happy Boats, wordt geïnspireerd door leuke activiteiten en reserveer volledig en direct online de boot of sloep van jouw keuze voor een dag of oor een weekend dat jouw uitkomt. Wil jij direct vandaag een boot huren? Zelfs dat kan via de website.

Ben je al op het resort? Bezoek de website met je mobiele telefoon of loop even langs bij het watersportcentrum naast de haven en reserveer ter plekke.

Snoekbaars Bootverhuur

Vissen, varen en genieten. Wat is er mooier dan 's ochtends vroeg het water op met de boot, je hengel uitgooien en genieten van het uitzicht en de rust op het Veluwemeer.

En dan wachten maar. Wachten op een recordvangst! Want wist je dat in het Veluwemeer één van de grootste snoekbaarzen rondzwemt? En wist je dat de gemiddelde snoekbaarsvisser minimaal vijf vissen vangt op een dag? De luxe boten van Snoekbaars Bootverhuur zijn uitgerust met comfortabele stoelen, hengelhouders, stuur, een dieptemeter (fishfinder) en elektromotor. Je kunt er zelfs kosteloos hengels bij krijgen! Oftewel: een genot voor de verwende sportvisser. Twijfel niet langer en bezoek de website van Snoekbaars Bootverhuur, leer de tips over het snoekbaars vissen, zoek een mooie boot uit en reserveer volledig en direct online jouw visboot op een dag of weekend dat jouw het beste uitkomt! 

Ben je al op het resort? Bezoek de website met je mobiele telefoon of loop even langs bij het watersportcentrum naast de haven en reserveer ter plekke.

Veilig betalen met: