Proefduik en duiklessen

Het kan in het zwembad Resort Zuiderzee!

Duiken eens proberen? Doe een proefduik tijdens jouw vakantie op Europarcs!

- Let op: de duiklessen zijn tijdelijk niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak, we hopen deze faciliteit zo spoedig mogelijk weer aan te kunnen bieden!

Duiken eens proberen? Dan is dit jouw kans! Doe een proefduik op Europarcs Resort Zuiderzee. Je zult zien dat duiken, makkelijker en sneller te leren is dan je dacht! En daarbij is het ook nog eens heel erg leuk om te doen.

Wat jij gaat doen:
Onder leiding van een van onze instructeurs ga jij in het zwembad aan de slag met een volledige duikuitrusting en leer je de basisbeginselen van het duiken. Onderwater ademen is een hele nieuwe ervaring. Met een klein beetje oefenen zal je zien hoe makkelijk dat gaat! Vervolgens ga je aan de slag met een paar basis-vaardigheden om het duiken nog aangenamer te maken. Voor je het weet zweef je boven de bodem en ervaar je de rust en het gevoel van gewichtsloosheid! Een geweldige ervaring.

Klinkt heel gaaf! Hoe geef ik me op?
Makkelijk, je geeft je op via onderstaande button. Je kiest je cursusdag en boekt hiermee jouw proefduik. Je kunt jouw boeking helemaal zelf afronden. Let wel er is een maximum van 4 duikers per instructeur, dus boek snel en het juiste aantal deelnemers. De kosten zijn €35 per deelnemer. Geef graag ook de naam van de deelnemers door, de leeftijd en schoenmaat, dan zorgen wij voor je juiste en passende materialen.

Cursusformulieren voor de proefduik
Tevens vind je op de website van de duikschool de cursusformulieren. Lees deze even goed door. Met name de Medische verklaring heeft even jouw aandacht nodig. Voor deelname dienen alle vragen met "NEE" te worden beantwoord en ingevuld. Mocht een vraag met "JA" moeten worden beantwoord, dan is een handtekening van een arts verplicht voor deelname.

Waar en hoe laat?
Je kunt je melden bij onze instructrice in het zwembad. We hebben 2 tijden in de ochtend voor jullie. En bij voldoende aanmeldingen ook een tijdslot in de avond. Deze tijden zijn:

  • 1e ochtend les van 08:00-09:00
  • 2e ochtend les van 09:00-10:00
  • Avondles: van: 20:00-21:00

Wij plannen eerst onze lessen vol op het eerste tijdvak en vervolgens bij meer interesse, schuiven we naar de volgende tijdvakken.

Dat was leuk!!!! Hoe nu verder?
Wanneer je de proefduik leuk vindt, kan je meteen verder met de PADI Open Water cursus en haal je jouw duikbrevet. Hoe dat werkt lees je hier. De cursus kan worden gevolgd tijdens jouw verblijf en op afspraak met de instructeur.

Veilig betalen met: