Indoor & Outdoor speeltuin

Wat het weer ook doet. Je kunt binnen en buiten spelen als het moet!

Indoor en outdoor speeltuin op Resort Zuiderzee

Geen lekker weer? Geen nood! Kom binnenspelen in onze gezellige indoorspeeltuin! Reserveer nu ook het kinderfeest arrangement bij de indoor speelparadijs. Is het mooi weer buiten? Op het resort vind je een leuke speeltuin waar je heerlijk kunt buitenspelen.

De bekende grote, bolle (air)trampolines voor de kinderen zijn er ook. Heerlijk springen, het hele jaar door. Wel even je schoenen uitdoen. Oja, en verspreid over het vakantiepark vind je allerlei leuke speeltoestellen om lekker op te spelen! Heb jij ze al ontdekt? Zo is er ook een tafeltennistafel. Tennis in het klein, maar zeker niet minder spectaculair!

Indoorspeeltuin weer open volgens de richtlijnen van het RIVM

De indoorspeeltuin is open. Via de receptie kun je binnen de openingstijden van de indoor speeltuin op Resort Zuiderzee een tijd reserveren. Om op een juiste manier gebruik te kunnen en mogen maken van de indoorspeeltuin zijn de richtlijnen vanuit het RIVM en de (lokale) overheid opgenomen in het indoorspeeltuin reglement. Wij kunnen en mogen van deze richtlijnen niet afwijken.

Het indoor speelparadijs is gesloten.
Het indoor speelparadijs op het resort is vanwege de corona maatregelen gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en kunnen en mogen hier niet van afwijken.

Veilig betalen met: