Contact

Resort Zuiderzee

Neem contact op met EuroParcs Resort Zuiderzee

Wil je graag in contact komen met EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen ? Wij helpen je graag verder en staan je graag te woord. Wij zullen proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bereikbaarheid

Met de auto
Vanuit Harderwijk: Ga de Knardijk/N302 op vanaf de Alberdingk Thijmlaan en Newtonweg (2,3 km). Volg de N306 naar de Spijkpad in Biddinghuizen (17,5 km). U vindt Resort Zuiderzee na 500 meter aan uw rechterkant.

Met het openbaar vervoer
Vanuit station Harderwijk: Neem bus 246 Walibi Express. Vanuit Walibi is het 3,1 kilometer (38 minuten) lopen tot Resort Zuiderzee. Voor een actuele routebeschrijving vanuit uw startpunt, ga naar 9292.

Vuurwerk
Tijdens Oud en Nieuw is Resort Zuiderzee vuurwerkarm. Eventuele overlast zullen wij tot een minimum proberen te beperken. Wij kunnen vuurwerkvrij niet garanderen. Dit betekent dat het is toegestaan om vuurwerk af te steken tussen 22:00 uur en 02:00 uur op het parkeerterrein aan de voorzijde van het resort. Resort Zuiderzee zal hier om 0:05 uur ook een kleine vuurwerkshow afsteken. In de omgeving wordt veel vuurwerk afgestoken.

Veilig betalen met: