Ga je naar Graspop Metal Meeting?

Boek een groepsverblijf op Resort Zilverstrand!

Verblijf op Resort Zilverstrand en profiteer van de transfer naar het festival! Boek nu alvast jullie (groeps)accommodatie op Resort Zilverstrand van 18 t/m 21 juni 2020 en alles is geregeld. Vakantiepark Zilverstrand bevindt zich namelijk verrassend dichtbij festival Graspop Metal Meeting. Blijven jullie bij ons overnachten om het festival feestelijk te overbruggen? Maak dan gebruik van de transfer van en naar het festivalterrein!

Graspop Metal Meeting
Graspop Metal Meeting is een metal en hard rock festival, in Dessel, België. Het muziekfestival wordt voor de 25e keer georganiseerd en dat belooft wat! De line-up is bekend en bekijk ook wat er naast de muzikale festiviteiten nog meer te ontdekken valt. Boek nu jullie tickets, voor het te laat is!

Overnachten op De Kempen
Maak het festival feest compleet en kom overnachten op Zilverstrand in Mol, eveneens in België. Waar de voorpret kan beginnen en waar jullie perfect kunnen bijkomen en nagenieten! Bekijk het aanbod in accommodaties en reserveer meteen jullie verblijf.

Transfer vanaf het vakantiepark
Eenmaal op het vakantiepark is alles rondom het vervoer geregeld. Het is een kleine 15 autominuten rijden vanaf Resort Zilverstrand en de transfer is beschikbaar voor maar €10,- p.p.p.d.! Dus dan brengen en halen wij jullie weer op, lekker makkelijk toch! 

Resort Zilverstrand

Resort Zilverstrand

Mol, Antwerpen, BE

De kempen in mol is het ideale resort voor gezinnen die opzoek zijn naar een vakantiepark in België.

Perfect voor gezinnen met kinderen die willen genieten van de verschillende faciliteiten die het resort te bieden heeft. Het is vanuit Brussel ongeveer 1 uur en 24 minuten rijden tot aan het resort. 

Veilig betalen met: