Bekijk de uitjes en de omgeving van vakantiepark Resort Zilverstrand

Resort Zilverstrand ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen. Pak de fiets of trek jouw wandelschoenen aan om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

Voor een avontuurlijke dagje uit kun je met de kinderen naar familie- en attractiepark Bobbejaanland, gelegen op slechts een half uur rijden van het bungalowpark. Wil je liever winkelen? Antwerpen ligt op slechts 45 autominuten rijden. Deze stad is ideaal voor een dagje uit. Bezoek hier bijvoorbeeld het Modemuseum, het Diamantmuseum of ga naar de bekende Antwerpse Zoo.

Graspop Metal Meeting

Graspop Metal Meeting

Dessel, België

Ga je naar Graspop Metal Meeting? Kom naar Resort Zilverstrand en profiteer van de transfer van en naar het festivalterrein! 

Olmense Zoo

Olmense Zoo

Olmen

Zie, doe en beleef het in Olmense Zoo! Een dierentuin waar jij je ogen uitkijkt en een gezellig dagje uit in hartje Kempen. Vlakbij EuroParcs Resort Zilverstrand. 

Openluchtmuseum Bokrijk

Openluchtmuseum Bokrijk

Genk

In 1958 opende het Openluchtmuseum Bokrijk voor het eerst de deuren. Wil je een dagje cultuur snuiven? Dat is namelijk ook mogelijk in de omgeving van Resort Zilverstrand. 

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen

Ontdek een wereld van luxe in Maasmechelen Village, de ultieme shopping bestemming met meer dan 100 fashion- en lifestyle outletboetieks, tot 60% voordeliger dan de aanbevolen retailprijs.

Plopsa Indoor

Plopsa Indoor

Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een attractiepark met shows, events en meet & greets met de artiesten. Bekijk het dagprogramma en ontdek de attracties van het park!

Abdij Postel

Abdij Postel

Mol

In deze abdij hebben norbertijnen 'van Postel' hun ideaal gevonden: de levende Christus. Mogen de vele bezoekers er de schoonheid van het ware geloof vinden.

GaiaZOO

GaiaZOO

Kerkrade

GaiaZoo is door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 én 2018 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. Koop je tickets voordelig bij de receptie!

Bobbejaanland

Bobbejaanland

Kasterlee

Bobbejaanland is met meer dan 40 attracties 't plezantste familie attractiepark van België. Dus oefen alvast je oooh's en je aaah's, die ga je nodig hebben!

De Zander

De Zander

Mol

Reserveer een gezellige boottocht op Passagiersschip Zander te Mol om de Kempense natuur vanop het water te verkennen!

Speeltuinen en activiteiten

Speeltuinen en activiteiten

Zilvermeer

Het Zilvermeer waar EuroParcs Resort Zilverstrand aan grenst is bekend omwille van zijn hagelwitte strand. In en rond het water zijn er veel waterglijbanen, speeltuinen en speeltoestellen.  

ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen

Antwerpen

Zie, doe en beleef het in ZOO Antwerpen! Een dierentuin waar jij je ogen uitkijkt met een gezellig dagje uit in de dierentuin. Plan je bezoek, ontdek en bekijk de mooie dieren!

MOMU

MOMU

Antwerpen

Wat vertelt een kledingstuk over zijn drager en gebruiker? Welke boodschap kan textiel uitdragen? Welke verhalen schuilen achter een stuk stof? Ontdek het in Mode Museum MOMU. Ook leuk: de activiteiten voor kinderen!

Diamant Museum

Diamant Museum

Brugge

Naast de tentoonstelling met de permanente- en tijdelijke collecties is de Diamantlabo leuk en interessant voor alle leeftijden, maar ook tijdens de slijpdemonstratie leer je veel! Plan je bezoek

Veilig betalen met: