Restaurant Friends 'n Bites

Op Resort Veluwemeer!

Welkom bij Friends 'n Bites in Nunspeet

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek.

Een verrassende uitstraling!
Entourage en sfeer van Friends 'n Bites in Nunspeet is niet in één woord te vatten! Het staat bol van emotie... Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden....maar vooral gezellig!

Original Kitchen
De keuken van Friends 'n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg... een onvergetelijke ervaring!

Grand Café
Lekker borrelen met jouw gezelschap of op het terras een hapje en een drankje nuttigen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltijd? We zien jullie graag in ons Grand Café! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. 

Veilig betalen met: