Jachthaven

Ontvang korting op de ligplaatsen in de jachthaven!

Op vakantiepark Resort Veluwemeer hoeft jouw boot niet thuis te blijven. Wij beschikken over een ruime en moderne jachthaven voor jouw sloep of bootje. Je kunt jouw boot te water laten via onze boothelling.

Ontvang korting op jouw ligplaats
Ben je geïnteresseerd in een ligplaats in de jachthaven? Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar dit seizoen! Boek nu en ontvang 10% korting voor dit jaar.

Je kunt het aanmeldingsformulier opvragen bij de receptie. Ook kun je de prijslijst afhalen bij de receptie of hier inzien.

Pechhulp op het water

Pechhulp op de Randmeren door onze partner Brunia Watersport

Zorgeloos varen, wie wil dat nou niet? Is jouw grootste nachtmerrie om te stranden met motorpech? Met de nieuwste service van Brunia Watersport in Biddinghuizen kun je met een gerust hart gaan varen. 

Je bent namelijk op de gehele Randmeren verzekerd van pechhulp op het water!

De pechhulp met de serviceboot word je 7 dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang aangeboden in de periode van 1 April tot 1 November. Dat is pas een fijn gevoel voor jou als trotse bootbezitter!

Waarom lid worden?

Als je op het water wordt getroffen door motorpech komt er zo spoedig mogelijk een medewerker van ons naar je toe om te assisteren. Na aankomst wordt er direct een eerste technische analyse gemaakt of het probleem direct verholpen kan worden. Als dit niet lukt dan brengen we je met jouw boot naar de dichtstbijzijnde haven. Dat is pas zorgeloos varen!

Hoe werkt de pechhulp?

Stap 1
Je meldt jouw pech telefonisch via: 06 86 87 69 76

Stap 2
Je geeft jouw locatie door aan de medewerker 

Stap 3
De pechboot vaart naar jou toe en analyseert het probleem

Stap 4
Het probleem wordt verholpen of je wordt gesleept naar een haven

Stap 5
Je bent geholpen! 

Veilig betalen met: