Omgeving van Hellevoetsluis

Rondom Resort Poort van Zeeland is veel te doen en te beleven!

Hotspots in de omgeving van vakantiepark EuroParcs Resort Poort van Zeeland

In de directe omgeving van vakantiepark Resort Poort van Zeeland is voor ieder wat wils. Op deze pagina proberen wij een compleet overzicht van wat er te doen is te geven. Loop ook even langs bij onze receptie, onze medewerkers vertellen je graag over deze veelzijdige omgeving!

Wie nog meer in een landelijke omgeving wil zitten is op vakantiepark EuroParcs Resort Poort van Zeeland in Hellevoetsluis op het goede adres. Dit is de ideale uitvalsbasis als je de Deltawerken wil bezoeken of wil gaan varen of duiken in Zeeuwse wateren. Leuk voor jong en ouder is de zeehondenopvang A Seal vanwaar je een tocht kunt ondernemen om zeehonden in het wild te zien. 

Maar je hoeft eigenlijk nauwelijks weg van het vakantiepark om van bijzondere dieren te genieten. Natuurgebied het Quackjeswater nabij Hellevoetsluis, een groot duinmeer met groen eromheen, is één van de meest soortenrijke van heel Europa. Daarnaast is Het Haringvliet en de waterlopen die eraan grenzen één groot natuurgebied met een rijk vis- en vogelbestand. Het is geen probleem om al die schoonheid van dichterbij te zien. Hellevoetsluis telt maar liefst zes jachthavens. De aan het Haringvliet gelegen stad is dan ook een populaire bestemming voor watersporters. Eindeloos zijn de watersportmogelijkheden op het Haringvliet dat in verbinding staat met de Oude Maas en de Zeeuwse en Brabantse wateren. Wanneer het minder goed weer is zou je met de boot Spido wereldhaven van Rotterdam kunnen verkennen. 

Luxe vakantiewoningen en meer, veel meer ... Of loop gewoon eens van jouw vakantiewoning naar de rivierduinen en geniet van het weidse uitzicht…. Dan bekruipt je het gevoel van ‘dit is vakantie’, hier doen we het voor. Een gevoel dat beklijft wanneer je weer terugkeert naar de vakantiewoning. Want voor welk vakantiepark je ook kiest, EuroParcs Resort De Biesbosch , EuroParcs Resort Poort van Zeeland of welk ander resort dan ook van EuroParcs, je bent verzekerd van topcomfort omdat elk vakantiehuis luxueus van A tot Z is ingericht. ’s Avonds kun je er voor kiezen ‘thuis’ of in het restaurant Friends 'n Bites op het vakantiepark te eten of in het gezellige Hellevoetsluis. Deze historische Hollandse stad is het aanzien meer dan waard dankzij monumenten als het Admiraliteitsgebouw, de Waag, het voormalige marinehospitaal en beroemde droogdok van Jan Blanken. Ook liggen er beroemde schepen zoals het voormalige marineschip De Buffel en het laatste lichtschip van Nederland, de Noord-Hinder. En voor wie meer winkelen wil dan Hellevoetsluis biedt: vanaf vakantiepark Poort van Zeeland ben je binnen een half uur in het centrum van Rotterdam. De omgeving van het vakantiepark Poort van Zeeland is voorzien van de leukste uitjes, ontdek het en beleef het zelf!

Veel vertier op vakantiepark zelf Regent het? Dan is het juist fun om op het vakantiepark te blijven, want het Adventuredome herbergt met een groots indoorspeelparadijs, lasergameruimte, escape room en een glow-in-the-dark-midgetgolfbaan veel vertier voor jong en ouder! 

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Ontdek en beleef het!

Aquapark Splash

Aquapark Splash

Hellevoetsluis

Klimmen, klauteren, glijden. Volop water-speel-pret in het Haringvliet. Vooraf reserveren kan via de website en een speciale app. Gelegen pal achter het resort.

Bioscoop Tivoli

Bioscoop Tivoli

Hellevoetsluis

Er is altijd tijd tijd om even te ontspannen met een goede film bij het Tivoli Theater in Hellevoetsluis.

Brielle

Brielle

Brielle

Prachtig historisch stadje. Staat bekend om haar unieke binnenstad vol oude geveltjes, talrijke winkels, café’s, terrassen en uiteraard de Brielse dom die beklommen kan worden.

Droogdok Jan Blanken

Droogdok Jan Blanken

Hellevoetsluis

Verken het uit 1798 daterende droogdok Jan Blanken in de vesting van Hellevoetsluis. Het oudste, stenen nog altijd in werking zijnde droogdok van Nederland.

Futureland

Futureland

Rotterdam

Expositie over Maasvlakte 2 en de grootste haven van Europa. Stap ook aan boord van de FutureLand Ferry dichterbij de haven kun je niet komen.

Geitenboerderij De Mekkerstee

Geitenboerderij De Mekkerstee

Ouddorp

Leuk uitje voor kinderen én volwassenen. Zorgboerderij in Ouddorp met honderden geiten, kaasmakerij, ijssalon, boerderijwinkeltje waar uiteraard zelfgemaakte geitenkaas wordt verkocht en kleine speeltuin.

Haringvliet Strand

Haringvliet Strand

Hellevoetsluis

Populaire plek voor watersporters en zonaanbidders. Speciaal voor kleine kinderen is er een ondiep kinderstrandje. Gelegen pal achter het resort.

Watersport

Watersport

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis telt zes jachthavens. De aan het Haringvliet gelegen stad is een populaire bestemming voor watersporters. Eindeloos zijn de watersportmogelijkheden op het Haringvliet dat in verbinding staat met de Oude Maas en de Zeeuwse en Brabantse wateren.

Strand van Rockanje

Strand van Rockanje

Rockanje

Eindeloos loungen in een hippe of juist familiaire strandtent. Meerdere strandtenten op een heerlijk zandstrand.

Kitesurfschool

Kitesurfschool

Rockanje

De Zuid-Hollandse eilanden staan bekend om de vele kitesurf-spots. Populair onder kiters is onder andere het voormalige autostrand in Oostvoorne. Veilig leren kitesurfen? Dat kan bij kiteschool Nextlevel Kiteboarding op het strand van Rockanje.

Middelburg

Middelburg

Middelburg

Bezoek bruisend Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Idyllische pleintjes en straatjes. Leuke restaurants. Abdijtoren De Lange Jan. Winkelen. En de historie is er nog altijd voelbaar.

Koningskade

Koningskade

Hellevoetsluis

Voor de AMS 60 Bernisse, het lichtschip 'Noord Hinder' en het ramtorenschip 'Buffel' is de Koningskade in de vesting van Hellevoetsluis een eervolle ligplaats. 

Neeltje Jans

Neeltje Jans

Vrouwenpolder

Familiepark en alles over de Deltawerken. Met rondvaarten, zeeleeuwenshows, waterpark en aquarium.

Ouddorp aan Zee

Ouddorp aan Zee

Ouddorp

Mooie badplaats met brede stranden, strandtenten, recreatie en talrijke evenementen.

Stadsmuseum

Stadsmuseum

Hellevoetsluis

Alles over de historie van de voormalige marinehaven Hellevoetsluis en de agrarische dorpen Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn.

Iron Horse Range

Iron Horse Range

Hellevoetsluis

De Iron Horse Ranch is meer dan een manege en pensionstalling waar je kunt paardrijden. De ranch bezit 2 binnenrijhallen een buitenbak en is gelegen vlakbij het strand van Hellevoetsluis en Rockanje, waar je het hele jaar door heerlijke buitenritten kunt maken.

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Hellevoetsluis

Een rijke historie, een groot en gezellig winkelcentrum, terrasjes aan het water, volop restaurants, bars, musea én evenementen. Hellevoetsluis biedt het allemaal.

Wereldhaventours

Wereldhaventours

Rotterdam

Vaar met de Spido door wereldhaven Rotterdam. Keuze uit 75 minuten durende rondvaarten, themacruises en dagtochten.

De Struytse Hoeck

De Struytse Hoeck

Hellevoetsluis

Eindeloos shoppen in De Struytse Hoeck, het grootste winkelcentrum van het eiland. Elke dag geopend

A Seal

A Seal

Stellendam

Kijk in de kogelronde ogen van de schattige zeebewoners in Zeehondencrèche A Seal.

Zeilschool

Zeilschool

Hellevoetsluis

Zeilschool Hellevoetsluis is opgericht door Mart en Rebecca Leenaars. Samen hebben ze ruim 30 jaar ervaring opgedaan bij verschillende zeilscholen. Eind 2007 besloot Mart zijn vaste baan als docent biologie aan de wilgen te hangen en een zeilschool te starten.

De Eendraght

De Eendraght

Hellevoetsluis

Het overdekte zwemparadijs laat jong tot oud in beweging komen met een leuke glijbaan of ga zeemeermin- of haaienvin zwemmen! 

Zoet of Zout

Zoet of Zout

Stellendam

Restaurant Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet. In ons restaurant kunt u uitstekend en betaalbaar eten en drinken terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een opvallend centurm met een imposante skyline.

Veilig betalen met: