Uitdam CAT Zeiltochten

Boek een trip op Resort Poort van Amsterdam

Uitdam CAT Zeiltochten - gesloten in september 2021

Welkom aan boord

Varen met CAT betekent snel zeilen op een stabiele en luxe catamaran die van alle gemakken is voorzien en die er bovendien spectaculair uitziet. Ervaar de vrijheid, het geluk en het plezier van het water terwijl de wind door je haren waait. Met CAT ben je verzekerd van een superdag op het Markermeer!

Het Markermeer, vroeger onderdeel van de Zuiderzee, is het speelveld van CAT. Het prachtige meer is onderdeel van Nationaal Park Nieuw Land: de beschermde status zorgt voor behoud van de prachtige flora en fauna en het schone (zwem)water.

Op het water is altijd iets te zien: de mooie natuur, vaartuigen, vergezichten en herkenningspunten, waaronder het eiland Fort Pampus (De parel van het Markermeer) en het Paard van Marken (de vuurtoren uit 1839). Deze echte schoonheid met witte toren en rode kap is een geliefd foto-object. We varen er vlak langs!

De Marker Wadden is een uniek natuurgebied in ontwikkeling. Een natuurparadijs voor vissen en vogels en een heerlijk recreatie-eiland; met een eiland-paviljoen, uitkijktorens, wandelroutes en vele strandjes. Een bezoek aan de Marker Wadden is een unieke belevenis!

Aan het Markermeer liggen diverse historische dorpjes, waaronder Muiden, Edam, Monnickendam, Volendam, Marken en Hoorn. Een bezoek aan een van deze plaatsen is gemakkelijk te combineren met een dagtocht op het water.

Op het Markermeer kom je tot rust!

Praktische informatie:

  • opgeven bij CAT: via de website, telefonisch: 06-44870734 of loop even langs 
  • CAT ligt naast het terras van het restaurant in de haven van Uitdam
  • zeiltochten zijn inclusief koffie, thee, water, frisdranken, versnaperingen; extra te bestellen aan boord: wijn, bier, mixdrankjes (a €5,- p.s.)
  • CAT vaart vanuit Uitdam in de periode: 1 mei tot 1 oktober 2021
  • CAT zeiltochten zijn coronaproof!
  • minimaal 4, maximaal 12 personen (afhankelijk van samenstelling; gezin/stel/individueel)

Veilig betalen met: