Zwembad en Wellness in Limburg

Zwembad en Wellness Center op Resort Limburg

In het zwembad en Wellness Center op Resort Limburg is het puur genieten. De kids vermaken zich in het peuterbad of het zwembad met diepte 140 cm, terwijl jij ontspant in het Wellness Center. Bij het zwembad is geen toezicht aanwezig.

Het Wellness Center beschikt over een prachtig saunagedeelte, met onder meer een relaxruimte, twee verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium en infrarood-cabine. Wie geen genoeg kan krijgen van al deze verwennerij, kan een afspraak maken in de de massage- en beautysalon.

Als parkgast heb je gratis toegang tot het zwembad. Bij aankomst krijgt je jouw toegangsbewijs/bandje.

Zwembadreglement in verband met Corona
Het zwembad van Resort Limburg is vanwege de corona maatregelen tijdelijk gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en kunnen en mogen hier niet van afwijken. 

Tarieven toegang zwembad, Wellnessarrangementen en zonnebank

Prijzen dag arrangement Wellness
Het Wellness Center is toegankelijk voor parkgasten en mensen die niet op het resort verblijven. Let op: zowel gasten als bezoekers betalen entree tot de wellness. 

De entree bedraagt:
Gehele dag: € 12,50 per persoon
Vanaf 16.00 uur: € 9,50 per persoon

In de prijs is inbegrepen het gebruik van de 2 verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium, douches en rustruimtes, maar ook het zwembad! Niet inbegrepen is het gebruik van de zonnebank.

Prijzen Zonnebank
€ 6,00 per 10 min.
€ 10,00 per 20 min.

Prijzen Stempelkaart wellness incl. zwemmen
Stempelkaart Wellness 5 keer incl. zwemmen: € 40,00 per persoon
Stempelkaart Wellness 10 keer incl. zwemmen: € 80,00 per persoon
Stempelkaart Wellness 25 keer incl. zwemmen: € 200,00 per persoon

Meer informatie of maken van een afspraak
Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebank, toegang tot het zwembad, de Wellness en het sauna complex. Of het boeken van een behandeling kun je terecht bij de receptie van het Wellness Center (ingang zwembad).

Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Indien je gebruik wilt maken van het Wellness Center dient u deze van tevoren te reserveren. Het Zwembad en Wellness Center kun je telefonisch bereiken op nummer +31 (0)88 0708038 .

Graag ontvangen wij je in een gezellige en gastvrije ambiance.

Veilig betalen met: