Horecacentrum

Ontdek de voorzieningen in horecacentrum van Resort Limburg

Welkom bij 'Horecacentrum Resort Limburg', dé plaats om heerlijk samen te genieten van het gastvrije Limburg! Talloze activiteiten tijdens de seizoenen maken jouw verblijf zeer aangenaam. Regelmatig zijn er feestavonden, is er livemuziek, worden er braderieën gehouden en is er fantastische kinder-animatie. Veel gezelligheid is gegarandeerd!

Naast het restaurant 'Friends 'n Bites' kun je ook terecht op het nostalgisch dorpsplein met muziekprieel en sfeervolle geveltjes. Hier tref je het 'Taste & More - Family Take Away Restaurant' aan waar je de lekkerste dingen kunt eten, zoals een Vlaams frietje, een hamburger naar keuze en nog veel meer.

Ook is er een ijssalon en een indoor speelzaal om te spelen! De buiten terrassen rond het gebouw zijn ruim opgezet met voldoende zitruimte en leuke uitzichten. Uiteraard is er voor jong & oud aan spel & plezier gedacht. En ja... voor een kinderfeestje kun je ook bij ons terecht. Vraag het even aan ons personeel, zij helpen je graag verder!

Restaurant 'Friends 'n Bites'

Restaurant 'Friends 'n Bites' & Lounge, genieten als God in Frankrijk.

In het restaurant kunt je terecht voor een heerlijke versnapering of een uitgebreid diner 'à la carte'. Bij mooi weer kun je ook terecht op het gezellige terras met prachtig uitzicht over de recreatieplas.  

De chique lounge grenst aan het restaurant. Het is de ideale plek om rustig te genieten van een drankje bij de open haard. Of kies ervoor om intiem een avondje te dineren met uitzicht op de recreatieplas. De lounge kan ook worden gereserveerd voor feesten, partijen en vergaderingen met een groep tot 70 personen. Hier kan ook worden gedineerd à la carte en vanaf 40 personen is een buffet mogelijk. Vraag gerust een van onze medewerkers voor meer informatie. 

Reserveren kan via het telefoonnummer +31 (0)88 070 80 40 of bekijk de website van Friends 'n Bites.

Taste & More

'Taste & More', een unieke eetbeleving voor het hele gezin! 

In het 'Taste & More - Family Take Away Restaurant' haal je de lekkerste dingen. Van een Vlaams frietje, een hamburger naar keuze of gewoon een lekkere snack. In de ijssalon kun je terecht voor een lekker 'handijsje'. Een overheerlijk coupe met fruit en slagroom kun je trouwens in het restaurant krijgen.

Al dit lekkers kun je opeten onder genot van een drankje in het aangelegen café 'Den Zeute Inval' of op het buitenterras van het gezellige dorpsplein nuttigen.

Dorpsplein van Resort Limburg

Het romantische dorpsplein van Resort Limburg ligt tussen de diverse horeca en versmarkt. 

Je kunt er heerlijk ontspannen in het zonnetje zitten, terwijl je samen wat eet of toezicht houdt terwijl de kinderen zich vermaken. In en rond de 'Royal Plaza' vinden ook de meeste kinderactiviteiten plaats samen met ons animatieteam. Op het dorpsplein staan ook diverse speeltoestellen waar de kinderen zich kunnen uitleven. 

Op het buitenpodium zijn regelmatig optredens van zowel het animatieteam als ook live artiesten. Die zorgen voor vermaak tijdens de braderieën die op gezette tijden worden georganiseerd, maar ook daarbuiten. Uiteraard komen jij en je kroost niets tekort aan lekkernijen en drankjes!

Pancakes 'n Play

NIEUW op Resort Limburg: pannenkoekenrestaurant Pancakes 'n Play! Ontdek nu de menukaart van het pannekoekentafereel; naturel pannenkoek, zoete pannenkoek, hartige pannenkoek, kinder pannenkoek of liever boeren pannenkoek specials? Waar je voorkeur ook naar het gaat, het is er! O ja en er is ook keus in voorafjes en de heerlijkste desserts!

Veilig betalen met: