Dreumes en peuter arrangement

Geniet van een dreumes/peuter midweek op EuroParcs Resort Kaatsheuvel!

Juist in deze bijzondere tijden is het zaak dat je dreumes en/of peuter genoeg prikkelingen krijgt om zich te blijven ontwikkelen. EuroParcs biedt daartoe op EuroParcs Resort Kaatsheuvel tijdens het laagseizoen een programma op maat met de dreumes/peuter midweek! Dat houdt in een ontdekkingstocht pur sang waarbij je kleine grote liefde op het EuroParcs’ resort in Kaatsheuvel meer dan voldoende beweegt en heel veel cognitieve prikkelingen krijgt. Spelen krijgt op EuroPacs Resort Kaatsheuvel tijdens de dreumes/peuter midweek een leeraspect. Dat alleen al is in de huidige tijd van veel thuis zitten, bijvoorbeeld doordat scholen door ziekte van leraren sluiten, een meerwaarde. Daarnaast biedt de dreumes/peuter midweek op EuroParcs Resort Kaatsheuvel je de mogelijkheid de band met je kind nog verder te verdiepen. 

Concreet houdt de dreumes/peuter midweek op EuroParcs Resort Kaatsheuvel in ’s ochtends om 9.45 uur kinderyoga voor de motorische ontwikkeling en om 10.30 uur samen creatief schilderen, knutselen, knippen of anderszins op zo’n manier bezig zijn dat het kind er een glinstering in de ogen en een blos op de wangen van krijgt. ’s Middags om 16.30 uur is een zogeheten peuterdans met het oog op de motorische ontwikkeling en afsluitend wordt er vanaf 18.30 uur, voor het slapen gaan, interactief voorgelezen. Dat is belangrijk voor de taalontwikkeling van de dreumesen en de peuters. Sowieso staat tijdens de dreumes/peuter midweek op EuroParcs Resort Kaatsheuvel de ontwikkeling van het kind centraal. Sociaal. Cognitief. Motorisch. In oplossend denken. En qua stimulatie van de fantasie. Ouders krijgen een actieve rol tijdens het dreumes/peuter midweek, zodat de ouder-kind relatie verder op EuroParcs Resort Kaatsheuvel versterkt wordt. 

Voor wie in dit verband een gedachte krijgt als yoga voor kinderen, is dat wel iets voor mijn zoon of dochter?: ja, omdat de oefeningen niet prestatiegericht zijn. Het gaat om lekker rekken en strekken, op een speelse manier met elkaar. Kinderyoga leert kinderen en vooral ook jonge kinderen om vol te houden, geduldig te zijn en naar een doel toe te werken. Als een bepaalde houding lukt, wordt het zelfvertrouwen vergroot. Het verhoogt het bewustzijn en het concentratievermogen. 

Overigens kun je met je kleine wonder ook buiten het officiële programma van de dreumes/peuter midweek om meer dan voldoende doen. Er is extra animatie, verzorgd door, Beau en Bloem, de mascottes van EuroParcs. En de omgeving van EuroParcs Resort Kaatsheuvel leent zich voor avonturen. De Efteling ligt namelijk om de hoek! Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk ravotten in de Loonse en Drunense duinen die ook bij EuroParcs Resort Kaatsheuvel liggen. Dit natuurgebied leent zich ook om er te wandelen en te fietsen en bovendien is het mogelijk aan de dreumes/peuter midweek een ponyrit door het bos en/of een huifkartocht te koppelen. Hieraan zitten wel aparte kosten verbonden. Voor meer informatie over EuroParcs Resort Kaatsheuvel in het algemeen en de dreumes /peuter midweek in het bijzonder verwijzen wij je naar de receptie van het resort. 

Boeken?

Het dreumes/peuterarrangement is bij de boeken in stap 2 van jouw reservering op de volgende data:
- maandag 6 september t/m vrijdag 10 september
- maandag 8 november t/m vrijdag 12 november 

Veilig betalen met: