Zwembaden op Resort Kaatsheuvel

Een paradijs voor zwemliefhebbers!

Ontdek het zwemparadijs op Resort Kaatsheuvel

Het buiten en overdekte zwembad op EuroParcs Resort Kaatsheuvel zijn meer dan gewone zwembaden: het is een zwemparadijs. Je kunt hier namelijk meer dan alleen zwemmen. Buiten is er verwarmd water en een waterglijbaan. Het binnenbad heeft een stroomversnelling, een paraplufontein, een zogeheten borrelbank en je kunt je lichaam laten massagestralen bij de inlaat van het zwembad! Dat betekent voor jong en ouder heerlijk spetteren. In het verwarmde buitenbad kun je een heerlijke verfrissende duik nemen, lekker in het water plonsen, glijden, zwemmen en spelen!

Het buitenzwembad is geopend.
Het buitenzwembad is weer geopend! Wil je gebruik maken van deze faciliteit dan kun je bij de receptie je tijdsblok reserveren en een polsbandje ophalen. We werken met tijdsblokken van 45 min, met een kwartier wissel. Max 30 volwassenen en kinderen onder de 12 tellen niet mee.

Het binnenzwembad op het resort is vanwege de corona maatregelen nog gesloten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en kunnen en mogen hier niet van afwijken. 

Veilig betalen met: