Culinair

Je kunt heerlijk eten in de omgeving van Resort De Wije Werelt. Ontdek ook de gezellige markten en proef de beste ingrediënten, laat je verrassen!  

Et Schuurtje

Et Schuurtje

Lunteren

Vlakbij Resort De Wije Werelt bevindt zich et schuurtje, een bijzonder leuke plattelandswinkel in de Valk (Lunteren) met ambachtelijke streekproducten! 

Aspergeboerderij

Aspergeboerderij

Otterlo

De Veluwse Aspergeboerderij is al jaren een begrip in de wijde omgeving van Resort De Wije Werelt. En verkoopt naast seizoens- ook andere boerderijproducten! 

Wijnhoeve

Wijnhoeve

Otterlo

Wijnhoeve De Veluwe is vlakbij Resort De Wije Werelt waar je terecht kunt voor een wijnproeverij of High Wine/Tea en een rondleiding; wel eerst even reserveren! 

 IJs van Co

IJs van Co

Hoenderloo

Ambachtelijk vers vanille schepijs te koop! Het lekkerste ijs van de Veluwe is verkrijgbaar bij loket IJs van Co in Hoenderloo, dichtbij Resort De Wije Werelt! 

Theeschenkerij

Theeschenkerij

Otterlo

Boerderij en theeschenkerij Mossel: het prachtige terras is een favoriete trekpleister voor de vele fietsers die tijdens hun inspannende fietstochten toe zijn aan een heerlijk kop koffie of thee! 

Pluimveehouderij

Pluimveehouderij

Voorthuizen

De Lankerenhof - Biologische pluimveehouderij is een leghennenbedrijf met oog voor welzijn, milieu en mens. Vlakbij Resort De Wije Werelt is de biologische legpluimveebedrijf te vinden. 

Bekijk ook...

Veilig betalen met: