Animatie

Met Beau & Bloem!

Ontdek de animatie bij ons op Resort De Wije Werelt!

Knutselen, spelen en plezier, meeleeftheater ... ons animatieteam met onder meer Beau en Bloem is er helemaal klaar voor! Zijn jouw kinderen er ook klaar voor om Beau en Bloem en onze andere artiesten te ontmoeten? Zij zullen zeker een lach op het gezicht van jouw kind toveren!

In (bijna) elke schoolvakanties is de Beau & Bloem Kids Club er om samen met het animatieteam te zorgen voor een hoop plezier en vertier, want zij verzinnen een hoop leuk activiteiten voor de kinderen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Nog meer wordt gewerkt aan een eigentijdse animatie voor de kinderen op het resort. De hoge betrokkenheid van ons animatieteam heeft maar een doel; alleen maar blije en gelukkige kinderen. Doe mee aan de diverse activiteiten tijdens de vakantieperiodes. En het leuke is dat je nu al kunt kleuren met Beau en Bloem , want zij hebben speciaal voor onze kleine (en grote) bezoekers kleurplaten gemaakt. Kortom, bekijk het animatie programma van EuroParcs Resort De Wije Werelt en laat je verrassen!  

Mogen wij ons even voorstellen?

Heb je ons al eens ontmoet? Stoere Beau en knappe Bloem zijn er speciaal om samen met jou plezier te maken op je vakantie bij EuroParcs. Je hebt ons vast wel eens gezien. De Beau en Bloem Kids Club is er met kinderactiviteiten voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar! Maar wie zijn Beau en Bloem eigenlijk? We stellen ons graag even aan je voor. Hopelijk tot snel!

Veilig betalen met: