Speurtocht Houtsculpturen

Op Resort De Wije Werelt!

Ontdek nu de nieuwe speurtocht Houtsculpturen op EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt nabij Otterlo heeft sinds kort een nieuwe speurtocht. Naast een app die op GPS gestuurd wordt, kun je ook een schijf ophalen bij de receptie om alle dieren te verzamelen. Verdere informatie kan ook worden ingewonnen bij de receptie.

De zoektocht omvat acht dieren waaronder een zwijn, een edelhert en een vos. Het gaat sowieso om dieren die leven in de Veluwe plus een dier dat aansluit bij de geschiedenis van de regio: de Draak van Gelre. Deze draak is het spannende sluitstuk van de zoektocht, omdat hij over een schatkist waakt met een waardevolle inhoud. 

Kinderen die met vrienden, vriendinnen of hun ouders aan de speurtocht beginnen komen echter daarvoor al voor verrassingen te staan. Wie een dier heeft gevonden en de schijf erover beweegt, ziet dat bij de houten sculptuur letterlijk een lampje op de schijf gaat branden. Maar daar blijft het niet bij: het dier gaat ook tegen je praten… ,,De speurtocht is echter niet alleen fun, hij is ook leerzaam”, vertelt Junior Parkmanager Ruben Averink namens het vakantiepark. ,,Bij elk houten beeld staat een bord met nuttige informatie over het dier, zoals waar hij van leeft en wanneer je de meeste kans hebt om het dier te zien. Wij proberen op deze manier kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de natuur.”

Download de app via de volgende link: https://izi.travel/nl/cbb8-de-draak-van-gelre/nl

Natuurmomumenten en vakantiepark De Wije Werelt
EuroParcs Resort De Wije Werelt is niet alleen trotse gouden sponsor van Natuurmonumenten . Op meerdere vlakken werken wij samen, zo ook met deze houtsculpturen. De speurtocht wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten.

Veilig betalen met: