Restaurant Resort De Utrechtse Heuvelrug

Culinair genieten bij restaurant Resort Utrechtse Heuvelrug

Dat heerlijke malse vlees dat maakt dat je de ogen even sluit…. De prettige frisse nasmaak van groenten, het toetje daarna en het kwaliteitsrijke bier, wijn of gewoon jus d’orange… Het restaurant op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug staat voor kwaliteit, in de breedste zin van het woord. Oók kortom als het gaat om ons personeel dat jou en je gezin serveert. 

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs, daar staan wij voor. Waarbij wij uiteraard hopen dat we in staat zijn om die smaaksensatie bij jou en je gezinsleden, vrienden, vriendinnen of collega’s teweeg te brengen. Het restaurant op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug heeft met een Hollands-Franse keuken een herkenbaar menu, maar er worden bij de samenstelling van het menu ook ‘uitstapjes’ gemaakt naar andere stijlen zoals de Italiaanse keuken. Zodat wij ook tegemoet komen aan de kinderwens(en): wij hebben tal van pizza’s, belegd met een gevarieerd aanbod aan ingrediënten en met een dunne bodem. 

Waarmee wij duidelijk willen maken: het restaurant op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug heeft voor iedere smaak en iedere portemonnee wat lekkers. Naar de visie van EuroParcs als geheel als organisatie staan wij voor een betaalbaar en goed product. Waarbij wij waar mogelijk streekgerechten van het vereiste kwaliteitsniveau in onze menukaart inpassen. Het restaurant is bovendien ruim opgezet, het beschikt daarnaast over een groot terras. Zodat jij en jouw gezin verzekerd zijn van genoeg privacy en in de anderhalve meter maatschappij ook van de vereiste veiligheid qua gezondheid. 

Shoppen en eten in de stad Utrecht of Amersfoort
Overigens begrijpen wij dat jij op jouw vakantie ook wellicht af en toe ergens anders wil eten met de familie, vrienden, vriendinnen of collega’s en dat wil combineren met bijvoorbeeld een middagje winkelen of terrasjes pakken in de stad. Ook daarvoor is EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug prima gelegen, want het stedelijk comfort is dichtbij: zowel Utrecht als Amersfoort ligt op slechts iets meer dan twintig minuten rijden. De snelste weg naar Utrecht is via de provinciale weg N224 en de snelweg A28, maar je kunt ook voor de A12 en A27 kiezen. De kortste afstand naar Utrecht bedraagt 21 kilometer. Naar Amersfoort kun je het beste via de provinciale weg N227. De afstand bedraagt dan slechts dertien kilometer en betreft een prachtige route om de omgeving te zien. Ontdek meer over uitjes in de omgeving van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug .

Veilig betalen met: