Receptie Resort De Utrechtse Heuvelrug

De receptie & ligging van Resort De Utrechtse Heuvelrug

De receptie van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug, dat gelegen is aan de Laan van Laag Kanje 1 in Maarn. Je kunt bij onze medewerkers niet alleen terecht om in- en uit te checken, maar ook met andere vragen over uitjes in de regio, openingstijden van onze faciliteiten en ga zo maar door. 

Waarbij mooie uitstapjes bij de spreekwoordelijke voordeur liggen. Dat houdt in lekker spetteren met het hele gezin in Bosbad Henschotermeer dat op loopafstand ligt van EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug. In de directe omgeving van het resort kunnen wandelaars en fietsers bovendien de uitdaging aangaan om de Zonheuvel, de Maarnse Berg, de Sint-Helenaheuvel en de Doornse Kaap te beklimmen. Een andere blikvanger is het zwerfsteneneiland in Zanderij Maarn: een zandafgraving ten westen van de Maarnse Berg ten behoeve van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Het eiland, dat zijn naam ontleent aan de bijzondere stenen uit vervlogen tijden, kan met een gids bezocht worden.

De waterplas is weer een ander ingrediënt van de toch al rijke directe omgeving van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug. Want slechts enkele stappen buiten het vakantiepark en je bent al direct in de natuur. Zo kun je op korte afstand van het vakantiepark oog in oog komen te staan met een hert, das of een roofvogel. 

Ook Maarn zelf is een blikvanger als laatste intacte tuindorp van Nederland. Dit waren in vroeger tijden arbeiderswoningen van de NS die gekenmerkt werden door een klein woonoppervlak en zeer grote tuinen. Het idee hierachter was dat de arbeiders door zelf producten te verbouwen hun loon konden aanvullen. 

Onze medewerkers op kunnen je nog veel meer tips geven over mooie wandel- en fietstochten in de natuurrijke omgeving. Zoals zij je ook van advies kunnen voorzien over toertochten met de auto naar de vele sfeervolle plaatsen, kleiner en groter, in de omgeving van vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug .

Voor meer informatie kun je bellen naar 088 070 80 90 of mailen naar info.resortdeutrechtseheuvelrug@europarcs.nl

Veilig betalen met: