EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug

Welkom bij EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug

Geniet ‘op hoogte’ van de hoogteverschillen in De Utrechtse Heuvelrug. Want dat houdt EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in. Bos, heide, zandverstuivingen, grasland, water en hoogteverschillen die zich lenen voor mooie avonturen te voet of op de fiets. De directe omgeving van vakantiepark Utrechtse Heuvelrug heeft het allemaal en meer dan dat.

 • Comfort mét een veelzijdige natuurbeleving
 • Ga op ondekking op het vakantiegebied de Utrechtse heuvelrug
 • De fraaie kastelen en pittoreske dorpen kleuren de regio perfect in
 • Het resort is gesitueerd in het dorp Maarn
 • Als laatste intacte tuindorp van Nederland staat dit resort op de nominatie op de werelderfgoedlijst van Unesco 

 

Corona

Het vakantiepark de Utrechtse Heuvelrug

Het vakantiepark is bij menig mens beter bekend als ‘Allurepark Laag Kanje’. Het park in Maarn is overgenomen door EuroParcs en omdat het vakantiepark midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug ligt is de naam van het park ondergedompeld tot EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug: het vakantiegebied om op ontdekkingstocht te gaan. De schoonheid van Maarn en de omgeving ervan zijn bovendien makkelijk te bereiken: het vakantiepark in Utrecht is zeer centraal in Nederland gelegen


Bouwwerkzaamheden

Resort De Utrechtse Heuvelrug is een nieuw vakantiepark in ontwikkeling. Hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. 

Als je vragen hebt over de omvang van de werkzaamheden, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en praten je bij over de actuele stand van zaken. 

Het vakantiepark en de regio zijn blikvangers, vooral door de stuwwallen die als heuvels over tientallen kilometers lengte in het verder vlakke land opdoemen. Machtige silhouetten uit de voorlaatste ijstijd die niet lijken te passen in het landschap maar tegelijkertijd al duizenden jaren een toevluchtsoord vormen voor tal van dieren. Dat natuurschoon in combinatie met het ‘afwijkende’ landschap en de centrale ligging in Nederland maakt dat De Utrechtse Heuvelrug al sinds de opkomst van het toerisme een magneetwerking heeft op Nederlandse toeristen en dagjesmensen. EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is daarbij de perfecte uitvalsbasis om dit veelzijdige gebied te bereiken. 

Sinds 2013, toen het zuidelijk gedeelte ook bij het nationaal park werd betrokken, is De Utrechtse Heuvelrug alleen maar nóg completer geworden als natuurgebied. Omdat De Utrechtse Heuvelrug, dat zich nu uitstrekt tot de uiterwaarden van de Nederrijn, je steeds weer verrast met andere (natuur)parels. Zo kun je op loopafstand van Resort De Utrechtse Heuvelrug verkoeling zoeken in het Bosbad Henschotermeer. Toch is het vooral de bosbeleving pur sang die een twinkeling in de ogen van jong en ouder brengt . EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug brengt romantiek, spanning, avontuur ineen en daarmee quality time voor de hele familie. 

Van Glamping camping tot aan luxe vakantiewoningen
Elke vakantiewoning is aangekleed met louter A-merken, van de keuken tot en met de badkamer en van de woonkamer tot en met de slaapkamers, zodat de tijdelijke verblijfsaccommodatie tot in de haarvaten voelt als thuis. Denk hierbij aan mooie fauteuils in warme kleuren, een grote houten tafel in de woonkamer, prints aan de keukenwand en schilderijen aan de muur van de living en de slaapkamer. 

Veelzijdigheid qua vakantiebeleving schrijf je op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug dan ook met hoofdletters. Dat begint met de diversiteit in het accommodatie aanbod. Van comfort kampeerplaatsen, trekkershutten tot aan sfeervolle vakantiewoningen. Deze hebben een architectuur die uniek is: ze zijn met timmermansoog door EuroParcs zelf ontworpen en passen qua uiterlijk naadloos in de natuurrijke omgeving. Bovendien zijn ze gebouwd op grote kavels zodat jij en je naasten, vrienden of vriendinnen dan wel collega’s verzekerd zijn van veel privacy. 

Inspiratievol. Romantisch. Modern maar met nostalgische accenten. Onze vakantiewoningen etaleren al deze kenmerken in één vloeiend geheel waarbij wij de meningen en ervaringen van onze huurgasten uit de afgelopen jaren hebben verwerkt in onze ontwerpen. Waarbij jij de keus hebt hoe groot de vakantiewoning moet zijn. Wij bieden zowel kleinere als grotere chalets aan, tot dubbellaagse modellen en groepsaccommodaties voor maximaal tien personen aan toe. Ook zijn er op het resort themawoningen, waaronder kindvriendelijke vakantiewoningen met extra veel speelattributen en wellnesswoningen met onder meer een jacuzzi. 

map-utrecht
Resort De Utrechtse Heuvelrug
Het vakantiepark met veelzijdige natuurbeleving
Bekijk op kaart

Fotoalbum van Resort De Utrechtse Heuvelrug

Bekijk de foto's van vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug en laat je inspireren tot een avontuurlijke vakantie in Maarn!

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

 • Parkeergelegenheid centraal
 • Parkeren bij de accommodatie
 • Receptie op het park
 • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

 • (à la carte) Restaurant
 • Snackbar

Sport & Spel

 • Kinderanimatie
 • Zwembad (verwachting najaar 2021)
 • Peuter-/ kleuterbad (verwachting najaar 2021)
 • Fietsverhuur
 • Speeltoestellen
 • Outdoor Speeltuin
 • E-choppers 

Adres & route

Vakantiepark
EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug

Laan van Laag Kanje 1
3951 KD Maarn
T +31 (0) 88 070 80 90

Omgeving

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Poort van Maastricht

Veilig betalen met: