Fietsverhuur

Fietsverhuur

EuroParcs Resort De Rijp is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Ook kun je fietsen en skelters huren.

Voor het huren van fietsen kun je terecht bij de receptie van het resort. Onze medewerkers staan je graag te worden en geven advies over de verschillende soorten fietsen die we verhuren. Ook de tarieven zijn daar te verkrijgen. 

Wist je dat er diverse fietsroutes vertrekken vanaf het resort? Ook deze routes zijn te vinden bij de receptie, of via de app van onze partner Route.nl! Ideaal is de fietsroute "Purmerend, Wormer en Zaanse Schans", die je langs allerlei hoogtepunten voert. Het resort is het startpunt van de fietsroute, en vanaf hier kun je perfect de omgeving verkennen. 

Polders, polders en polders…. zo ver als je kunt kijken. Het prachtige Nationaal Landschap Laag Holland is een natuur- én cultuurhistorisch hoogstandje. Het gebied van 51400 hectare puilt uit van de droogmakerijen, veenweides en veel wateren die watervogels aantrekken. Een typisch kenmerkend en oer-Hollands beeld dat je veelvuldig op de fietstocht ziet zijn de koeien in de grazige weilanden. Maar de route leidt je ook langs veel forten van de Stelling van Amsterdam, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan. 

Meer lezen over de route? Kijk dan snel op de website van Route.nl!  

Veilig betalen met: