Overnachten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Goede nachtrust, perfect dichtbij en een fijne douche!

Verblijf + vervoer vanaf Resort De Kraaijenbergse Plassen!

Wandel je mee met de Vierdaagse in Nijmgen en ben je op zoek naar een verblijf of naar een plek waar je kunt of jullie kunnen overnachten? Reserveer dan met de Nijmeegse Vierdaagse regelen een verblijf op vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen in Linden. Bij ons kun je namelijk ook gebruik maken van een pendeldienst naar de start en van de finish naar de wandel Vierdaagse! Ideaal toch? Je verblijft dichtbij en je bent tijdens de Vierdaagse verzekerd van goede nachtrust. En wat dacht je van een welverdiende heerlijke douche na elke wandelocht; hoe fijn is dat na een dag flink wandelen?

Dus hopperdepop trommel je wandelgenoten op en profiteer van deze unieke deal. Geniet en beleef de wandeltocht der wandeltochten met EuroParcs. Verblijf zolang je wilt. Kom heerlijk bij van een intensieve wandelweek, geniet tevens na en houdt het triomfantelijk gevoel van overwinning (want dat is het) vóóral nog even vast. Want naast vier dagen lopen, is het ook tijd voor Nimweegse gezelligheid!

Pendeldienst

Wanneer je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bij ons op vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen verblijft kun je gebruikmaken van de pendelbus. Je kunt kiezen uit een enkele ries of een weekkaart. Onze taxiservice van en naar het wandelevent ziet er als volgt uit: 

Vierdaagsebus Enkele Reis
Enkele reis met de bus van of naar de vierdaagse voor € 6,25 per persoon per rit.

Vierdaagsebus Weekkaart
Reis 4 dagen met de bus van en naar de vierdaagse voor € 36,75 per persoon.

De Vierdaagsefeesten

Volgens de Vierdaagsefeesten zijn dit de zeven mooiste dagen van het jaar. Verblijf daarom de complete week bij ons op het vakantiepark De Kraaijenbergse Plassen om te genieten van dit unieke evenement en de feestweek.

Nijmegen presenteert namelijk heel veel optredens op verschillende plekken, zoals in de stad, in het park, op de kade en op het strand. Met pop, rock, het levenslied, latin, dance en techno is er muzikaal gezien voor iedereen wel wat. Ontdek het programma van de vierdaagsefeesten.

de Vierdaagse

de Vierdaagse

Nijmegen

De Vierdaagse van Nijmegen, de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving is een uniek wandel event om als wandelaar aan deel te nemen en minstens zo indrukwekkend voor toeschouwers! (Foto: Stichting De 4DAAGSE - Ger Loeffen).

Vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeesten

Nijmegen

De Vierdaagsefeesten van Nijmegen zijn de zeven mooiste dagen van het jaar en bijzonder als toerist om mee te maken. Het muzikale programma ontdekken? Lees dan snel meer!

Vind jouw favoriete accommodatie

Veilig betalen met: