Vissen, varen en genieten met Snoekbaars Bootverhuur

In de Kraaijenbergse Plassen en de Maas

Vissen vanaf de boot op De Kraaijenbergse Plassen of de Maas

Wat is er mooier dan ’s ochtends vroeg het water op met de boot, je hengel uitgooien en genieten van het uitzicht en de rust op de plassen. Of vaar iets langer door naar de Maas voor een topstek.

En dan wachten maar. Wachten op een recordvangst! Want wist je dat zowel De Kraaijenbergse Plassen als de Maas toplocaties zijn om op snoekbaars te vissen? En wist je dat de gemiddelde snoekbaarsvisser minimaal vijf vissen vangt op een dag? De luxe boten van Snoekbaars Bootverhuur zijn uitgerust met comfortabele stoelen, hengelhouders, stuur, een dieptemeter (fishfinder) en elektromotor. Je kunt er zelfs kosteloos hengels bij krijgen! Oftewel: een genot voor de verwende sportvisser. Twijfel niet langer en bezoek de website van Snoekbaars Bootverhuur, leer de tips over het snoekbaars vissen, zoek een mooie boot uit en reserveer volledig online jouw visboot op een dag of weekend dat jouw het beste uitkomt!

Ben je al op het park? Bezoek de website met je mobiele telefoon of loop even langs bij de receptie en reserveer ter plekke.

Huur al vanaf € 99 een luxe visboot. Je hebt geen vaarbewijs nodig.

Veilig betalen met: