Omgeving van Dordrecht

Rondom Resort De Biesbosch is veel te doen en te beleven!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Aperiam ex porro, adipisci facere, praesentium quos possimus ipsam fuga assumenda earum omnis nihil fugiat molestias dignissimos natus ab, veniam atque ut!
Nationaal Park De Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch

Dordrecht

Je kunt in Nationaal Park De Biesbosch volop wandelen door de polders, je kunt fietsen over oude dijkjes, langs rivieren en dorpen. De natte, ruige natuur van dit moeras laat zich vooral beleven vanaf het water in een bootje of kano.

Dordrecht

Dordrecht

Dordrecht

De oudste stad van Nederland is Dordrecht. In het centrum zijn vele historische bezienswaardigheden en musea te vinden en de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat.

Kinderdijk

Kinderdijk

Kinderdijk

Nederland is beroemd om haar molens! Nergens in de wereld vind je zoveel molens bij elkaar als in het dorpje Kinderdijk! Loop of fiets langs en geniet van een stukje bijzonder Nederlands erfgoed.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een opvallend centurm met een imposante skyline.

Go Kart

Go Kart

Dordrecht

Karten bij Go Kart is een sensatie op zich. Op de spectaculaire, sensationele en (vooral) veilige indoor kartbaan kunt u naar hartelust racen! Kom karten, lasergamen, segway rijden en meer bij Go Kart in Dordrecht.

Skicentrum Drechtsteden

Skicentrum Drechtsteden

Dordrecht

Skicentrum Drechtsteden is een kunstskibaan en dé ideale plek voor kinderen en voor volwassenen om te leren skiën of snowboarden. Natuurlijk kunt ook vrij skiën of snowboarden!

Klimpark Fun Forest

Klimpark Fun Forest

Rotterdam

Klimmen in het Kralingse Bos bij klimpark Fun Forest Rotterdam. Balanceren over wiebelbruggen of vliegen van de ene boom naar de andere. Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane!

Glowgolf & Escaperoom

Glowgolf & Escaperoom

Capelle aan den IJssel

GlowGolf®. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest! Kom jij een balletje slaan in het overdekte glow-in-the-dark-minigolfbaan? Leuk voor jong en oud.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Ontdek en beleef het!

De Efteling

De Efteling

Kaatsheuvel

De Efteling is een begrip in de wereld van de attractieparken en een icoon als het gaat om entertainment in Nederland. Laat u betoveren door de prachtige attracties en duizelingwekkende achtbanen.

Breda

Breda

Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch centrum. Kom winkelen, bewonder de monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid! (Foto: Mariëlle Houben)

Markthal

Markthal

Rotterdam

De bruisende markthal is een foodmark. Je kan er van alles vinden, van verse vis, brood, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en verse groenten. Boodschappen doen wordt een ware belevenis! (Foto: Ossip van Duivenbode)

Rosada Designer Outlet

Rosada Designer Outlet

Roosendaal

In Rosada vind je maar liefst 60 merkwinkels met altijd minimaal 30 tot 70% korting. Ook voor een heerlijke lunch kunt u er terecht. En er is voldoende parkeergelegenheid.

Plaswijckpark

Plaswijckpark

Rotterdam

Het Plaswijckpark in Rotterdam is een echt familiepark. In de drie verschillende 'wijcken' kun je spelen, zwemmen of wandelen. In het dierenwijck leven vele diersoorten zoals apen en wallaby’s.

Veilig betalen met: