EuroParcs Resort aan de Maas

Volop waterbeleving in Kerkdriel

Welkom bij EuroParcs Resort aan de Maas 

EuroParcs Resort aan de Maas in de Bommelerwaard, ook wel Riviereneiland of kortweg Rivierenland genoemd, biedt alles wat een vakantievierend gezin zoekt. Heerlijk en vooral ook veilig zwemwater, waterrecreatie dankzij snel vaarwater, een jachthaven en een mooi uitzicht over de zijtak van de Maas. uitstekend bereikbaar voor vaarliefhebbers.  

 • Boek een vakantiehuisje aan het water
 • 9-holes golfbaan direct naast het vakantiepark
 • Maasboulevard nabij
 • Open vaarverbinding vanaf de Maas in combinatie met de jachthaven
 • Voor elke vakantieganger de vakantiebeleving die hij/zij zoekt

EuroParcs Resort aan de Maas biedt echter meer dan alleen waterbeleving: het vakantiepark is extra aantrekkelijk voor vakantievierende gezinnen doordat het aan een 9-holes golfbaan is gesitueerd. En wat betreft de zijarm van de Maas: die leent zich ook uitstekend om te water suppen, te flyboarden of om met een kleine boot het water op te gaan! Een andere pre van dit prachtig gelegen vakantiepark is de 9-holes golfbaan die direct naast EuroParcs Resort aan de Maas ligt. 

EuroParcs Resort aan de Maas is bovendien centraal in Nederland gelegen. Je staat in een half uur met de auto op de parkeerplaats van De Efteling, Den Bosch met zijn sfeervolle centrum ligt op een kwartier rijafstand en er zijn in de directe omgeving van Kerkdriel aansprekende natuurgebieden, zoals het Kloosterwiel en Kil van Hurwenen. 

Resort aan de Maas biedt kortom voor alle type vakantievierder de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt: reuring bij, in of op het water, de gezellige drukte van een dorp of stad of juist de stilte van de natuur. Kortom, dit resort doet je echt even afdwalen van jouw dagelijkse beslommeringen!

Vakantiewoningen aan het water
Op vakantiepark Resort aan de Maas kun je vakantiehuizen direct aan het water huren! Maar niet ál onze accommodaties staan aan het water. Wil je graag zeker weten dat jouw vakantiewoning aan het water staat? Neem dan contact met ons op, zodat je deze vakantiewoningen met voorkeur kunt boeken. Je kunt ons bereiken via 088 070 80 90 (lokaal tarief).

Werkzaamheden op het vakantiepark
Het nieuwe vakantiepark in Maasdriel is nog volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.  

map-gelderland
Resort aan de Maas
Volop waterbeleving in Kerkdriel
Bekijk op kaart

Fotoalbum Resort aan de Maas

Bekijk de foto's en video van het vakantiepark en laat je inspireren!

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

 • Parkeergelegenheid centraal
 • Receptie op het park
 • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

 • (à la carte) Restaurant direct naast het resort

Sport & Spel

 • Zwembad naast het resort (betaald)
 • Golfbaan direct naast het resort
 • Speeltoestellen
 • Fietsverhuur
 • E-choppers 

Omgeving

De directe omgeving van Resort aan de Maas staat voor waterbeleving pur sang. Laat u inspireren door een boottocht over de Maas met Happy Boats, (vanaf 2022) wandel over de Maasboulevard langs het water tussen Kerkdriel en het resort of maak een wandel- of fietstocht door Het Kloosterwiel, de Kil van Hurwenen of een ander mooi deel van de Bommelerwaard. Of rij naar De Efteling voor een sprookjesachtig mooie dag. Kijk snel verder voor meer leuke vakantietips!

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Aan de Maas

Veilig betalen met: