Ons resort in Pettneu

Ontdek ons resort in Pettneu - Oostenrijk! 

Ontdek de prachtige omgeving van Pettneu
Vanaf de zomer 2021 hopen wij je te verwelkomen in Pettneu . Ontdek deze prachtige streek op de grens van de deelstaten Tirol en VorArlberg. In zowel de zomer als de winter biedt deze streek volop vermaak voor jong en oud.

Mobile homes
Boek een comfortabele mobile home op het vakantiepark. Je kan kiezen voor een 4 of 6-persoons mobile home. De mobile homes zijn compleet ingericht en beschikken allemaal over een eigen keuken en badkamer.

Camperplaatsen
Naast het huren van een mobile home hebben wij ook kampeerplaatsen voor caravan, camper of tent.

Zomer in Pettneu
Niet alleen in de winter maar ook in de zomer is de regio am Arlberg een aantrekkelijke vakantieplek. Sterker nog, bij mooi zomerweer kunnen de temperaturen aardig oplopen en kunt u via de lucht, te voet of per fiets een betere indruk krijgen van de veelzijdige schoonheid van de streek dan in de winter. In de directe omgeving van Pettneu am Arlberg en Sankt Anton am Arlberg wachten ongeveer tweehonderd bewegwijzerde paden voor bergfietsers. In totaal heeft Tirol 3800 officiële mountainbikeroutes.

Winter in Pettneu
Wie kiest voor een wintersportvakantie in de regio am Arlberg weet zich verzekerd van een fraai winters decor. Het gebied geniet namelijk de status sneeuwzeker in de periode van eind november tot in april. Sterker nog, het is één van de meest sneeuwzekere regio’s van de Alpen.

De sneeuwrijkheid van de regio maakt dat er veel pistes zijn, van allerlei moeilijkheidsgraden voor zowel skiërs als snowboarders. U hoeft er ook niet voor te zoeken: elk hooggelegen dorp in de regio am Arlberg is een skiwalhalla. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om te langlaufen.

Boek je vakantie in Pettneu
Vanaf de zomer 2021 hopen wij je te mogen ontvangen. Boek een comfortabele mobile home op ons nieuwe vakantiepark in Pettneu. 

Veilig betalen met: