Ons resort in Leutasch

Ontdek ons resort in Leutasch - Oostenrijk!

Camperplaatsen
Naast het huren van een mobile home hebben wij voor campers ook overnachtingsmogelijkheden. Er zijn een aantal plekken beschikbaar voor campers. Deze plekken kunnen gebruikt worden om te overnachten voor als je op doorreis bent.

Faciliteiten
Op het resort staat een groot hoofdgebouw. In het hoofdgebouw zit een zwembad, uitgebreide wellness faciliteiten een kidsclub en een restaurant met gezellige bar. Buiten het hoofdgebouw is er voor de kinderen een mooie buitenspeelplaats.

Zomer in Leutasch
Omdat Leutasch grenst aan het grootste natuurgebied van Midden-Europa, de Karwendel, is Leutasch ook in de zomer een aantrekkelijke vakantieplek. Sterker nog, bij mooi zomerweer kunnen de temperaturen aardig oplopen en kunt u via de lucht, te voet of per fiets een betere indruk krijgen van de veelzijdige schoonheid van de streek dan in de winter.

Winter in Leutasch
Wie kiest voor een wintersportvakantie in de regio Seefeld, in het Oostenrijks Olympiaregion genoemd, weet zich verzekerd van een fraai winters decor. Het gebied geniet daardoor de status sneeuwzeker in de periode van december tot april.

De omgeving van Leutasch biedt een kleine dertig kilometer lengte aan skipistes. Daar zitten veel makkelijke trajecten tussen, het gebied staat bekend als ideaal om te leren skiën en is daarmee zeer geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen. Zo heeft Leutasch het eigen skigebiedje Hochmoos waar je de beginselen van de discipline leert voor een klein prijsje. Maar in de omgeving zijn meer initiatieven om kinderen en ‘herintreders’ het skiën te leren, waarvan de bekendste Sportis Kinderland bij Seefeld is. Sportis Kinderland heeft namelijk een oppervlakte van maar liefst 20.000 vierkante meter.

Tegelijkertijd is er voor de geoefende skiër ook genoeg uitdaging, zoals bijvoorbeeld de zogeheten ‘huisberg van Seefeld’. Deze reikt tot een hoogte van 1500 meter en heeft ook een steile trainingspiste.

Boek je vakantie in Leutasch
Vanaf de zomer 2021 hopen wij je te mogen ontvangen. Boek een comfortabele mobile home op ons nieuwe vakantiepark in Leutasch. 

Veilig betalen met: