Citycamping Het Amsterdamse Bos

Welkom bij Citycamping Het Amsterdamse Bos

Vlakbij de Citycamping ligt het betoverende Amsterdamse bos. Een prachtige plek, midden in de natuur en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam.

  • De Citycamping ligt aan de rand van het schittterend Amsterdamse bos
  • Vanaf de Citycamping is er een prachtige fietsroute uitgestippeld naar het centrum van Amsterdam
  • Ideaal om te gaan wandelen, fietsen, zwemmen of kanoĆ«n

Centrum van Amsterdam vlakbij!
Het centrum van Amsterdam is makkelijk bereikbaar vanaf het vakantiepark; de halte van de metro die je naar het hart van Amsterdam brengt ligt op wandelafstand. Ook bevindt zich voor de ingang van het park een bushalte, waar een bus rijdt die je in tien minuten naar de metro brengt. Vanaf onze camping is er een prachtige fietsroute naar het centrum van Amsterdam; je fietst een 5 tal kilometer door het prachtige Amsterdamse bos om daarna via het Vondelpark bij het Leidseplein of Museumplein uit te komen. In totaal is het ongeveer acht kilometer (45 minuten).

Diverse accommodaties
We hebben voor iedereen de perfecte accommodatie, van heel basic tot chalets met badkamer, keuken, televisie en centrale verwarming. Op de camping vind je naast goede sanitaire voorzieningen ook een winkel en een wasserette. Op ons prachtige groene vakantiepark verwelkomen wij vele toeristen; backpackers, families en kampeerders die Nederland en Amsterdam willen bezoeken vinden bij ons een fantastische uitvalbasis. sā€™ Werelds grootste bloemenveiling ligt slechts op 5 kilometer afstand! Verder bieden wij GRATIS WI-FI aan! Wij hopen je snel een keer te mogen verwelkomen!

map-noord-holland
Cityresort Het Amsterdamse bos
Het vakantiepark met veelzijdige natuurbeleving
Bekijk op kaart

Fotoalbum Citycamping Het Amsterdamse Bos

Bekijk de foto's van het vakantiepark en de camping en laat je inspireren tot een avontuurlijke vakantie in de natuur en dat vlakbij de hoofdstad van Nederland!

Faciliteiten op Citycamping Het Amsterdamse Bos

Kenmerken van Citycamping Het Amsterdamse Bos

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park

Eten & Drinken

  • Winkel

Sport & Spel

Adres & route

Vakantiepark
Citycamping Het Amsterdamse Bos
Kleine Noorddijk 1
1187 NZ Amstelveen
T +31 (0) 88 070 80 90

Praktische informatie over Citycamping Het Amsterdamse Bos

Omgeving Citycamping Het Amsterdamse Bos

Amsterdam ligt in het hart van Nederland en is daardoor natuurlijk uitermate geschikt voor allerhande uitstappen in ons prachtige land. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van beroemde Ā ā€dit moet je gezien hebben!ā€ plaatsen in de omgeving van onze bruisende hoofdstad, waar Amsterdam echt tot leven komt.Ā Ontdek meer over onze andere vakantieparken vlakbij Amsterdam ! Maar nu eerst meer informatie over de uitjes in de omgeving van Citycamping Het Amsterdamse Bos!

Vind jouw favoriete accommodatie op Citycamping Het Amsterdamse Bos 

Veilig betalen met: