Top 5 parken voor de Belgen

welk park is jouw favoriet?

Top 5 Parken voor de Belgen

Met ons breed aanbod aan resorts ben je er niet snel op uitgekeken. Wil je er graag op uit trekken of juist de rust opzoeken in een van onze toplocaties? Dan ben je bij Europarcs aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons van andere parken door rust, luxe en comfort te combineren met een topservice op top locaties. 

Speciaal voor Belgische bezoekers maakten we een selectie van parken die op autorit-afstand liggen en in een unieke vakantieomgeving. Waar gaat jouw volgende uitstap naar toe?

Resort Zilverstrand

Resort Zilverstrand

Mol, Antwerpen, BE

  De Kempen in Mol is het ideale resort voor gezinnen die opzoek zijn naar een vakantiepark in België. 

Perfect voor gezinnen met kinderen die willen genieten van de verschillende faciliteiten die het resort te bieden heeft.

Het is vanuit Brussel ongeveer 1 uur en 24 minuten rijden tot aan het resort.

Resort Poort van Zeeland

Resort Poort van Zeeland

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, NL

Het resort Poort Van Zeeland richt zich voornamelijk op kinderen maar ook op volwassenen.

Ontdek hier de grootste in- en outdoor speeltuin van maar liefst 2000 m² . De Adventuredome is perfect voor het organiseren van kinderfeestjes, familiefeesten, groepsuitjes of schoolreizen. 

Het is ongeveer 2 uur en 6 minuten rijden als je vertrekt vanuit Brussel

Limburg, NL

Limburg, NL

Susteren, Limburg, NL

Limburg biedt een schat aan charme en veelzijdigheid. Op slechts enkele minuten rijden ben je in de leukste steden zoals Roermond, Kerkrade, Sittard en Maastricht.  

De vakantieparken in Limburg zijn de ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de natuur en cultuur. 

Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, Noord-Brabant, NL

Resort kaatsheuvel is het vakantiepark voor iedereen. Ze richten zich vooral op gezinnen met kinderen. Maar ook op ouderen die graag fietsen of wandelingen maken. 

Jong en oud kunnen hier genieten van de prachtige ligging aan het bos, heide en duinen. Nog een pluspunt is dat vlakbij de omgeving het preptark de efteling is gelegen. Het is ongeveer 1 uur en 43 minuten rijden als je vertrekt vanuit Brussel. 

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Brunssum, Limburg, NL

EuroParcs Resort Brunssumerheide richt zich vooral op volwassenen. 

Sport, natuur en rust staan hier centraal. Aken, Luik of Maastricht is op maar liefst 20 minuten rijden van het resort. Als je vertekt vanuit Brussel is het resort ongeveer 1 uur en 32 minuten rijden. 

Soort accommodatie

Veilig betalen met: