Sinterklaas

... komt naar EuroParcs!

Bekijk de avonturen van Sinterklaas met Beau & Bloem!

Via het YouTube kanaal van Beau & Bloem is te zien wat Sinterklaas en Piet komen doen bij EuroParcs. Beau & Bloem zijn zó ontzettend blij dat Sinterklaas en de Pieten toch even langs konden komen. Wist jij dat wij op de vakantieparken vanaf vrijdag 20 november schoenknutselpakketten uitdelen? Dus verblijf jij bij EuroParcs dan kun je in jouw vakantiehuis je eigen schoen knutselen speciaal voor Sinterklaas. Op zaterdag kan jij je geknutselde schoentje zetten bij de receptie! Wie weet 🎁 zit er dan wel iets in als je jouw geknutselde schoentje op zondag na 10.00u komt ophalen!

Kijk snel hoe Sinterklaas alle kinderen en ouders meer dan van harte welkom heet op de vakantieparken van EuroParcs!

Oh en Beau & Bloem? Die gaan natuurlijk ook een schoentje knutselen en versieren voor Sinterklaas! Doe je ook mee? Bekijk de video op het YouTube kanaal van Beau & Bloem om te zien wat er dan gebeurt! Verblijf je niet bij ons op één van de parken, dan kun je dus samen met de kids alsnog online meekijken en live meedoen! Download de knutselschoen via onderstaande button, even uitprinten en knutselen maar!

En er zijn meer video's te bekijken, want Beau & Bloem gaan voorlezen en organiseren speciaal met en voor Sinterklaas een Sinterklaasdisco! 💃🕺 Dans je mee? Houd het YouTube kanaal van Beau & Bloem dan goed in de gaten. Tip: abonneer je gelijk even voor nog veel meer doldwaze avonturen van deze twee en je ziet de nieuwste filmpjes als eerste!

Last minute Sinterklaasweekend boeken?

Profiteer van de last minute november en december korting van maar liefst 35% korting op de huurprijs en boek nú het Sinterklaasweekend en maak er een fantastisch Sinterklaasfeest van! Want Resort Kaatsheuvel en Resort Poort van Zeeland krijgen in het weekend van 28 en 29 november 2020 een wel heel bijzonder bezoek van de goedheiligman! Benieuwd? Lees snel verder!

Sinterklaas blijft een nachtje logeren!

Vanaf vrijdag 20 november is het al één dolle Sinterklaasboel tijdens de kinderanimatie samen met Beau & Bloem op de vakantieparken Resort Poort van Zeeland en Resort Kaatsheuvel. Sinterklaas komt dit jaar op bezoek bij deze twee vakantieparken. Daarbij nemen wij natuurlijk de nodige maatregelen in acht, maar ondanks de maatregelen gaan we er een te gek Sinterklaasfeest van maken!

Sint en Piet op bezoek in het weekend 28 t/m 29 november 2020

Zaterdag 28 november 2020
Op zaterdag 28 november is het Sinterklaasfeest op Resort Kaatsheuvel .

Zondag 29 november 2020
Op zondag 29 november 2020 komt Sinterklaas feest vieren op Resort Poort van Zeeland .

Meedoen?

Wil je meedoen met het Sinterklaasfeest op Resort Kaatsheuvel of Resort Poort van Zeeland? Kijk dan snel verder voor het volledige Sinterklaas kinderanimatie programma!

Hoor wie klopt daar kinderen ...

Sinterklaas kan dit jaar niet zijn persoonlijke bezoek brengen aan alle vakantieparken. Maar hij heeft een heel leuk alternatief!

... een persoonlijke Sinterklaasboodschap!

We gaan er dit jaar samen een gezellig feest van maken met leuke Sinterklaasentertainment. Sinterklaas kan helaas niet op de gebruikelijke manier bij de mensen op bezoek komen, maar komt nu wel op een andere manier de woonkamer binnen. Namelijk via een persoonlijke video booschap! Een digitaal bezoek van onze goed heiligman, die echt alles weet van de kinderen, maar ook van de opa’s, oma’s en andere familieleden. En de Pieten? Die doen net zo gek als andere jaren.

Details
Duur van de video: Ongeveer 15 minuten
Wie: Sinterklaas, Pieten en de burgemeester.
Kosten: € 25,- per video
Wanneer: Je kunt deze unieke Sinterklaas Experience boeken van 11 november tot en met 23 november. 

Reageer snel, want Sinterklaas heeft nog heel wat werk op zijn lijstje staan. Voordeel: Je ontvangt de persoonlijke video digitaal in het weekend van 21 of 28 november dus je bepaalt zelf wanneer de video boodschap wordt getoond.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met de Sinterklaas redactie.

Kleuren met Piet Beau en Piet Bloem 🌸

Veilig betalen met: