Vacature Medewerker receptie

Als medewerker receptie op ons resort in Nunspeet ben je het visitekaartje van Europarcs en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten, leveranciers en passanten.

Voor ons resort in Nunspeet zijn wij op zoek naar een:

Medewerker receptie (oproepkracht)

Als medewerker receptie op ons resort in Nunspeet ben je het visitekaartje van Europarcs en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten, leveranciers en passanten. De functie vereist een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit. Tijdens de afwezigheid van het hoofd receptie ben je in staat om zelfstandig de gasten te ontvangen, hun vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Je bent goed op de hoogte van de toeristische attracties en evenementen in de omgeving en informeert gasten hier met enthousiasme over.

Taken:
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het zorgdragen voor het in- en uitchecken van gasten, sleuteluitgifte, afrekeningen en alle administratieve handelingen die dit met zich mee brengt.
  • Het maken van reserveringen, het beantwoorden van vragen en het oplossen van storingen, zowel aan de balie als telefonisch.
  • Geven van algemene en toeristische informatie.
  • Ordenen en onderhouden van de receptieomgeving. 

Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Woonachtig in de (directe) omgeving van Nunspeet.
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits.
  • Geen 9-5 mentaliteit en bereid om weekenden, feestdagen en vakanties te werken.
  • Goede kennis van MS office, Excel en Word.

Wie zijn wij?
EuroParcs Resort Veluwemeer is een schitterend gelegen resort te Nunspeet met chalets ten behoeve van de verkoop en de verhuur. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten aanwezig om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast een zwembad, zandstrand en moderne interactieve speeltoestellen, beschikt het resort over moderne horecafaciliteiten. Het restaurant Friends ’n Bites biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van hoogstaande kookkunsten in een eigentijdse sfeer. 

Wat bieden wij?
Resort Veluwemeer biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou enthousiaste collega’s, marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te sturen t.a.v. Giel Hendrikx

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veilig betalen met: