Resort Poort van Maastricht

Resort Poort van Maastricht

Welkom bij EuroParcs Resort Poort van Maastricht

In het Limburgse heuvellandschap, ingeklemd tussen Maastricht en Valkenburg, ligt het rustige en gezinsvriendelijke EuroParcs Resort Poort van Maastricht. Op de schaduwrijke plekken op het park kom je pas echt tot rust, terwijl de bourgondische gezelligheid van Maastricht, Nederlandse cols en de grotten van Valkenburg op een steenworp afstand liggen. 

Glooiende heuvels en bourgondische steden
Trek er op uit en ontdek de glooiende heuvels, klaterende beekjes en de talloze grotten in het prachtige Limburgse land te voet of op de (wielren)fiets. Kom je in het voorjaar, zo tussen april en juni, dan staat overal het witte goud, oftewel asperges, op het menu. Vakwerkhuizen en boerderijen sieren typisch Zuid-Limburgse dorpjes als Epen, Vijlen en Mechelen. Bezoek Maastricht en duik er in de grotten van Fort St. Pieter of bezoek één van de musea zoals kunstmuseum Bonnefanten. Ook het gezellige Valkenburg en de mergelgrotten zijn de moeite waard. Zuid-Limburg is bovendien een wielerparadijs. Van heinde en ver komen wielrenners hier naar toe om kuitenbijters als de Cauberg te bedwingen. 

Ruimte en rust op het park
Of trek je juist terug en geniet van alle faciliteiten op het vakantiepark. EuroParcs Resort Poort van Maastricht is van alle gemakken voorzien. Duik in het heerlijke binnenzwembad dat bij mooi weer wordt omgetoverd tot openluchtzwembad, trap een balletje op het voetbalveld of geniet op het terras van je chalet. EuroParcs Resort Poort van Maastricht is een gemoedelijk en overzichtelijk park voor het hele gezin waar je heerlijk tot rust komt. 

Kamperen
Op Resort Poort van Maastricht is het ook mogelijk om te kamperen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op de website van het camping-gedeelte van het park! 

Werkzaamheden
Door de weersomstandigheden hebben we nog niet al het gras in kunnen zaaien. Hierdoor is het gras nog niet op alle plekken zo mooi als je van ons verwacht. We vragen om je begrip. 

Na de zomervakantie zullen er nieuwe chalets geplaatst worden. Wij proberen de overlast zo minimaal mogelijk te houden. 

Werkzaamheden op het vakantiepark
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

map-limburg
Resort Poort van Maastricht
Het vakantiepark om de veelzijdige natuur te ontdeken
Bekijk het resort

Fotoalbum van Resort Poort van Maastricht

Bekijk de foto's van vakantiepark Resort Poort van Maastricht en laat je inspireren tot een avontuurlijke vakantie in Maarn!

Faciliteiten op Resort Poort van Maastricht

Kenmerken

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

  • Snackbar

Sport & Spel

  • Kinderanimatie
  • Zwembad 
  • Peuter-/ kleuterbad 
  • Speeltoestellen
  • Outdoor Speeltuin

Adres & route

Vakantiepark
EuroParcs Resort Poort van Maastricht

Rijksweg 6
6325 PE Valkenburg aan de Geul
T +31 (0) 88 070 80 90

Praktische informatie

Omgeving

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Poort van Maastricht

Veilig betalen met: