Werken bij EuroParcs Resort Markermeer

Werken bij Resort Markermeer in de recreatiebranche? Hier vind je een overzicht van alle vacatures.

Kom werken bij EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs Resort Markermeer staat voor echte Hollandse historie. Op deze locatie in Noord-Holland kwamen vroeger dagelijks de fluitserschepen voorbij. Zij waren op weg naar de diverse handelssteden of natuurlijk het VOC punt op Texel. 

Dat ziet de gast nu niet meer, maar het uitzicht is nog altijd fenomenaal! Onze gasten ervaren en beleven het op Resort Markermeer, kunnen genieten van de faciliteiten en de omgeving van het resort. We verrassen onze gasten graag met de schoonheid van dit prachtige stukje Nederland. Met een chalet direct aan het water ligt de weg open naar een vakantie vol waterplezier voor jong en oud!

Wie zijn wij

EuroParcs Resort Markermeer staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van EuroParcs. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!

map-noord-holland
Resort Markermeer
Zuiderdijk 1B, 1611 MC Bovenkarspel
Bekijk het resort

Veilig betalen met: