Vacature Stagiair receptionist

Als stagiair verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie, bied je ondersteuning aan collega’s en verzorg jij het in- en uitchecken van onze gasten.

Voor ons resort in Susteren zijn wij op zoek naar een:

Stagiair receptionist

Als stagiair verricht je uiteenlopende werkzaamheden in de receptie en bied je ondersteuning aan collega’s.  Als stagiair verzorg jij het in- en uitchecken van onze gasten en behandel jij alle vragen en verzoeken van gasten met betrekking tot informatie over de faciliteiten op ons park en over de omgeving. Ook zal het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken en het maken van reserveringen tot de taken behoren.

Uiteindelijk zal je zelfstandig kunnen functioneren en wordt daar waar nodig eigen initiatief verwacht. Als stagiaire word je begeleid door de hoofd-receptie.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een stagiair die over de volgende eigenschappen beschikt:

  • Zelfstandigheid.
  • Stressbestendigheid.
  • Lef om aan te geven wat je wil leren.
  • De wil om het optimale uit je stage te halen.

Wij zijn wij?
EuroParcs Resort Limburg is een schitterend gelegen resort in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. Op het park bevindt zich een binnenzwembad & wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden.

Wat bieden wij?
Resort Limburg biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende stage binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. wij bieden jou een team van enthousiaste collega’s. 

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te mailen met als onderwerp stage 2019.

Veilig betalen met: