Sinterklaasfeestje bij De Houtzagerij

En jij bent uitgenodigd!

Sinterklaasfeestje bij De Houtzagerij!

En jij bent van harte uitgenodigd! Het Sinterklaasfeestje is op zaterdag 23 november 2019 van 16.00u tot 18.00u. De toegang is gratis. Kom gezellig schoentje knutselen, zingen en dansen in familierestaurant De Houtzagerij op vakantiepark Resort De Wije Werelt.

Kom ook en doe gezellig mee met het Sinterklaasfeestje op zaterdag 23 november. Iedereen is van harte welkom! Maak het feestje van Sinterklaas compleet en blijf aansluitend gezellig een hapje eten in familierestaurant De Houtzagerij. Ontdek ook het indoorspeelparadijs!

Het feestje van Sinterklaas
Het programma voor het Sinterklaasfeestje in familierestaurant De Houtzagerij op vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt ziet er als volgt uit:

Zaterdag 23 november
Op zaterdag 23 november worden de kinderen vanaf 16.00u hartelijk welkom geheten in restaurant De Houtzagerij op het vakantiepark in Otterlo. We gaan onder meer samen schoentjes knutselen, want natuurlijk komen Sinterklaas en zijn twee Pieten ook langs en niet alleen om pepernoten uit te delen. Zij komen ook om te zingen en te dansen. En misschien vind je ook wel een leuk cadeautje in je geknutselde schoen. Om 18.00u zwaaien we de Sint en zijn Pieten weer uit.

Maak het Sinterklaasfeestje compleet!
Blijf nadien gezellig een hapje eten in familierestaurant De Houtzagerij. Tip van Sinterklaas: reserveren is gewenst. Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant, raden wij aan om vooraf te reserveren.

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: