Werken bij EuroParcs Resort De Rijp

Kom werken bij EuroParcs Resort De Rijp

Onze gasten genieten van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal. Zij komen tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen.

Onze gasten ervaren de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels. EuroParcs is er trots op dit schitterende 'waterrijke vakantiepark' aan te kunnen bieden.

Wie zijn wij

EuroParcs Resort De Rijp in West-Graftdijk staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van EuroParcs. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!

map-noord-holland
Resort Markermeer
Zuiderdijk 1B, 1611 MC Bovenkarspel
View this resort
Geen vacatures

Geen vacatures

Geen vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures voor Resort De Achterhoek. Houd de website in de gaten voor nieuwe functies!  

Lees verder...
Vacatureoverzicht EuroParcs

Vacatureoverzicht EuroParcs

Vacatureoverzicht EuroParcs

Alle vacatures van EuroParcs hoofdkantoor en resorts overzichtelijk op een rij.

Lees verder...

Veilig betalen met: