Resort De Koog

Welkom bij Glampingresort De Hoge Kempen

Vanop de autostrade (E314 Genk-Oost) bent u binnen 10 minuten in de gemeente Zutendaal, wat zich ook wel het groenste snoepje van Vlaanderen mag noemen. Ons glamping resort bevindt zich in het prachtige natuurgebied de Hoge Kempen, dicht bij de toegangspoorten Lieteberg en Kattevennen. Zodra u onze streek binnenrijdt voelt u het: u bent op vakantie!

Gelegen midden in de vrije natuur
Onze unieke ligging: Midden in de Belgisch Limburgse vrije natuur, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Genk, Hasselt, Bilzen, Tongeren en Maastricht. Wij bieden een op maat gemaakt verblijf aan voor jong én oud, de actieve vakantieganger of de rustzoeker. Zo sluit ons glamping resort aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes en liggen wij zelfs direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park Hoge Kempen. 

Werkzaamheden
Het vakantiepark is volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

map-noord-holland
Resort De Koog
Ontdek de Wadden
Bekijk op kaart

 Fotoalbum Resort De Koog

Laat je inspireren door de allure van de Wadden en bekijk de foto's van het vakantiepark! 

Faciliteiten op Glampingresort De Hoge Kempen

Kenmerken van Resort De Koog 

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Autovrij park
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Adres & route

Vakantiepark
Resort De Koog
Postweg 10
1795 JP De Cocksdorp  

Praktische informatie over Resort De Koog

Omgeving Resort De Koog

In de directe omgeving van Resort De Koog is voor ieder wat wils. Beleef een heerlijke dag op het strand, of ontdek Texel tijdens één van de vele wandel- of fietstochten. Kijk snel verder voor meer leuke vakantietips! 

Vind uw favoriete accommodatie op Resort De Koog

Veilig betalen met: