Aanbiedingen Resort Zilverstrand

Vakantiepark in België 

Ben je op zoek naar vakantieparken België? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij deze heb je het gevonden: EuroParcs Resort Zilverstrand in Mol! De mogelijkheden en faciliteiten van Resort Zilverstrand zijn talrijk! 

 

Tot 30% zomerkorting op je verblijf

Yes we mogen weer. De zomerkriebels zijn in het land. Boek nu je verblijf in Resort Zilverstrand en profiteer van 30% korting.

De zomer korting bij EuroParcs wordt automatisch verwerkt in de prijzen, zo zie je de best beschikbare prijs standaard getoond op de website.  

Een vakantie in Resort Zilverstrand is

Gelegen op een toplocatie zodat je zowel op het vakantieresort als daarbuiten een onvergetelijke tijd beleeft

De vakantiehuizen zijn luxueus en comfortabel ingericht. In elke prijsklasse heb je uitstekende prijs-kwaliteit ratio

Dé grootste troef is naatuurlijk het grote meer met witte strand en het zwembad waar jong en oud zich uren kan amuseren

De leukste kinderanimatie van Beau en Bloem in elk resort

Voldoende ontspanningsmogelijkheden voor elke leeftijd

Vakantiehuisjes aan het water

De vakantiehuisjes in Resort Zilverstrand zijn gelegen in het groen met veel vrije ruimte en privacy rondom. Ideaal om tot rust te komen met het gezin. Flaneer langs het water en spot de schattige ganzen op het meer. Je zal snel de grote troeven van het park ontdekken. 

Er zijn vakantiehuisjes voor 4 tot 6 personen. Maar ook voor grote familie's en gezinnen zijn er leuke vakantiehuisjes beschikbaar. Je kan zelfs twee vakantiehuisjes naast elkaar boeken. 

  • Rustgevend park in het groen
  • Waterpret gegarandeerd in het meer of het binnenzwembad
  • Gezellige vakantiehuisjes in de Kempen

Glamping in België

Onze glamping tenten staan midden in de prachtige natuur en bieden je altijd uitgebreid comfort - zowel in de tent zelf als op het vakantiepark, waar je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van alle faciliteiten.

Ontdek glamping in België. Ontdek glamping Resort Zilverstrand vlakbij het Zilvermeer in Mol. Waar je vrijblijvend kan genieten van alles wat het Resort te bieden heeft en daarbuiten nog veel meer. Resort Zilverstrand is hét glampingresorts van België!

  • prachtige glamping-tenten
  • hoogste comfort
  • Gebruik van alle faciliteiten van de vakantieparken

Veilig betalen met: