Pinkpop 2020

Vakantieparken van EuroParcs: de ideale uitvalsbasis voor Pinkpop

De vakantieparken EuroParcs Resort Limburg en Resort Brunssummerheide gelden als ideale uitvalsbases voor Pinkpop. Verblijf met je vrienden of vriendinnen comfortabel in een groepsaccommodatie, want deze resorts liggen allebei binnen een half uur rijden van het driedaagse muziekfestijn in Landgraaf. Sterker nog, vanaf Resort Brunssummerheide in Brunssum ben je met een kwartier op het festivalterrein. Geniet optimaal van het festival door jezelf een goede nachtrust te gunnen! Laat de kletsnatte tenten en de modder links van je liggen en verwen jezelf met het comfort van de luxueus aangeklede vakantiewoningen op EuroParcs Resort Limburg of Resort Brunssummerheide!

Pinkpop is voor veel Nederlanders maar ook voor veel buitenlanders hét hoogtepunt van het jaar. In 2018 alleen al kwam op de eerste dag er een record aantal mensen van 70.000 mensen op af. Pinkpop, dat in 2020 niet met Pinksteren maar van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni plaatsvindt, staat voor gezellig samenzijn, maar vooral ook voor beleving, zoals dat ook geldt voor de resorts van EuroParcs. En omdat er vier podia zijn vindt iedereen op dit muzikale feest van internationale allure er zijn of haar favoriete muziekstijl terug. The Rolling Stones, Paul Mc Cartney, Metallica, Simple Minds, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers en Bruce Springsteen: het is maar een greep uit de vele bekende internationale bands en soloartiesten die in Landgraaf op de planken hebben gestaan. Daarnaast is Pinkpop een vertrouwd podium voor bekende namen uit de Nederlandse muziekwereld. Om daar een paar voorbeelden van te geven: Doe Maar, Golden Earring, Anouk en Bløf hebben op Pinkpop duizenden mensen geïnspireerd met hun optredens. Pinkpop is tegenwoordig dan ook meer dan alleen een Limburgs festijn: het is onderdeel van het DNA van de provincie Limburg en eigenlijk heel Nederland geworden.

EuroParcs verlengt Pinkpop op Resort Brunssummerheide

Vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide is ideaal als je na alle muzikale indrukken jezelf wilt opladen en optimaal wilt (na)genieten: het park is gelegen aan het bijzondere natuurgebied Brunssummerheide. Dat houdt in dat je ’s ochtends na al het festivalgeweld heerlijk rustig kunt opstarten met een kopje koffie of ander drankje, mét een fantastisch uitzicht over de heide en fluitende vogeltjes op de achtergrond. Of een fantastische dag vol hoogtepunten kunt afsluiten met een ander hoogtepunt. Letterlijk en figuurlijk welteverstaan, want de bijzondere beleving die Europarcs Resort Brunssummerheide biedt komt vooral tot haar recht op het terras bij de horeca. Dit is het hoogste punt van het vakantiepark vanwaar je een panoramaview hebt over het gebied. EuroParcs verlengt Pinkpop. Het fraaie uitzicht prikkelt het vrijheidsgevoel, juist ja datzelfde gevoel dat jij ten volle beleeft later op de dag op Pinkpop! 

Verkoeling voor en na het festival op Resort Limburg

Zoek je verkoeling na een verhitte dag op het festival? Of wil je nog wat gezelligheid in kleinere kring? Dan is EuroParcs Resort Limburg in Susteren hét adres waar jij je thuis voelt! Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis voor de perfecte warming-up en cooling down tijdens het festival weekend. De dag lekker fris beginnen in het binnenzwembad of in de zwemvijver voordat je gezellige drukte van Pinkpop opzoekt…. Of ’s avonds een drankje doen op het terras of in het bruine café op het dorpsplein op het resort om al je ervaringen in een kleiner gezelschap te delen... Resort Limburg maakt jouw Pinkpop-bezoek kortom helemaal af! 

Wellness en luxe op de vakantieparken

Een andere tip voor Pinkpop-gangers zijn de wellnessfaciliteiten in het zwembadgebouw. Oftewel: na al het gespring, gehos en dansen op droge en natte ondergronden kun je hier heerlijk nagenieten van een massage, beautybehandeling en meer. De grote kavels op het resort verzekeren bovendien, net als op Resort Brunssummerheide uiteraard, dat je in alle rust zult slapen. Voor beide resorts geldt verder: elke vakantiewoning is van de slaapkamer tot de badkamer en van de keuken tot de living louter met hoogwaardige materialen (A-merken) ingericht. 

Met je vriendengroep

Inspireer je vriendengroep of medefestivalgangers ook buiten het Pinkpop-terrein en verwen bovenal jezelf door voor een kwaliteitsrijke overnachting in een chalet, vakantiehuis of groepsaccommodatie te kiezen op EuroParcs Resort Brunssummerheide of EuroParcs Resort Limburg. Beleef Pinkpop optimaal met je vrienden en/of vriendinnen vanuit een comfortabel groepsverblijf op de ideale uitvalsbasis voor Pinkpop!

Veilig betalen met: