(Elektrische) Fietsverhuur en skelterverhuur

Ontdek de kust van Noordwijk vanaf Parc du Soleil op de fiets!

Een (elektrische) fiets of skelter huren?  

Wil je de kust van Noordwijk per fiets verkennen? Dat kan! Je kunt op ons vakantiepark heren-, dames- en kinderfietsen huren. Daarnaast hebben we ook elektrische fietsen en mountainbikes beschikbaar. En voor onze jonge gasten ook skelters te huur. Lijkt het jou ook zo leuk om het park al skelterend te ontdekken?

Vakantiepark EuroParcs Parc du Soleil is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Er zijn knooppuntenroutes en verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar bij de receptie. De omgeving verkennen kan perfect op de fiets. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, want ook voor het huren van elektrische fietsen ben je bij ons op het juiste adres en kun je reserveren. We hebben namelijk ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het kan allemaal geregeld worden bij de receptie.

Skelterverhuur

Ga met de skelter op ontdekkingstocht. EuroParcs Parc du Soleil heeft bij de receptie een aantal skelters te huur. Leuk om met je vriendjes en vriendinnetjes tegen elkaar te crossen?

Parc du Soleil heeft een aantal skelters voor kinderen te huur. Via de receptie kun je een skelter huren. Meer informatie? Loop gerust even binnen bij de receptie. 

Veilig betalen met: