Glampingresort De Hoge Kempen

Ontdek Glampingresort De Hoge Kempen

Bent u klaar om het groenste snoepje van Vlaanderen te ontdekken?   

Dit prachtige glampingresort bevindt zich midden in het prachtige natuurgebied De Hoge Kempen, dichtbij de toegangspoorten Lieteberg en Kattevennen. 

Naast veel Belgisch natuurschoon biedt dit resort in de omgeving ook bruisende steden zoals Maastricht, Hasselt, Genk en Tongeren. Zo creëert dit resort al snel voor iedereen het ultieme vakantiegevoel! 

Vakantie bij
Glampingresort De Hoge Kempen

  

Naast de prachtige natuuromgeving heeft Resort De Hoge Kempen nog enorm veel troeven. Zo is er voor elke leeftijdscategorie wel iets te beleven. 

Voor de foodies is er een eigen restaurant met pannenkoekenhuis en een mooi terras. Voor de luxeuze avonturiers zijn er prachtige glampingtenten beschikbaar om zowel als koppel of vriendengroep te overnachten. Kinderen kunnen dan weer stoom afblazen in een grote speeltuin met tal van speeltoestellen.

Aan de overkant van de straat is een 60 meter lang buitenzwembad met constant toezicht. Kortom, bij Glampingresort De Hoge Kempen is het altijd vakantie voor iedereen!

Welk verblijf kies jij?

  

Glamping

Ben jij een echte natuurliefhebber en avonturier? Dan is glamping iets voor jou! In Resort De Hoge Kempen kan jij genieten van avontuur zonder het afstaan van luxe. 

Cottage

Als je houdt van moderne verblijven met alle luxe die jij thuis ook gewoon bent, kies dan voor een Cottage in Resort De Hoge Kempen.

Haal alles uit je verblijf bij Glampingresort De Hoge Kempen


Wil je graag je verblijf bij Glampingresort De Hoge Kempen boeken?

Boek snel telefonisch via

+32 (0) 14 81 00 98

Veilig betalen met: