Verantwoord op vakantie bij EuroParcs!

Verantwoord op vakantie bij EuroParcs

De persconferentie van afgelopen maandag heeft het nodige stof doen opwaaien. Natuurlijk levert dit vragen op.

Veilig op vakantie!
Allereerst willen wij benadrukken dat het nog steeds veilig en verantwoord is om vakantie te vieren op de resorts van EuroParcs. Onze vakantiewoningen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van alle gemakken om je vakantie tot een succes te maken. Gezellig samen koken en tafelen met je gezin is bijvoorbeeld geen probleem!

Liever niet zelf koken? Onze horecaā€™s bieden de mogelijkheid tot het afhalen van snacks en maaltijden en ook zijn de restaurants (met maatregelen) geopend. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de recepties van de resorts.

Incheck
We zorgen voor 1,5 meter afstand bij de receptie en er is plexiglas geplaatst. Ook is er een zuil geplaatst voor desinfectie van de handen. We verzoeken je om alleen te komen inchecken in de receptie, zodat er geen groepsvorming ontstaat.

Faciliteiten en meer
Op de parken zijn de faciliteiten in gebruik. We hebben uiteraard passende maatregelen genomen. Zo zijn de zwembaden geopend op reservering en soortelijke maatregelen zijn ook genomen in de horeca, de indoor speeltuinen, de wellness en andere zaken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier vakantie kan vieren.

De natuur is gewoon geopend!
Het najaar in Nederland is schitterend! Geniet van de prachtige herfstkleuren rondom het resort en maak een gezellige wandel- en fietstocht in de omgeving. De receptie heeft de leukste tips in de omgeving voor je klaar liggen.

Kom je vakantievieren?
We heten je van harte welkom op Ć©Ć©n van onze resorts in Nederland! We zetten alles in werking om voor jou en je gezin een veilig en verantwoord verblijf mogelijk te maken. Wil je het zelf ervaren? Er lekker nog even tussenuit? Bekijk ons aanbod en boek je verblijf bij EuroParcs! 

#staysafe #safestay

Veilig betalen met: