Verblijf tijdens Lowlands bij EuroParcs

Ook volgend jaar strijkt het festival Lowlands weer neer in Biddinghuizen. Op 21, 22 en 23 augustus 2020 staat alles in het teken van muziek, cultuur en feest. Boek een verblijf tijdens Lowlands bij Resort Veluwemeer of Resort Zuiderzee.

Elk jaar in augustus vindt in Biddinghuizen het festival genaamd Lowlands plaats. Een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst. Lowlands biedt maar liefst twaalf podia voor 250+ acts en optredens van headliners tot aan de beste nieuwkomers! Want Lowlanders kennen hun klassiekers, maar blijven altijd nieuwsgierig!

Feesten in stijl? Boek een accommodatie!
Geen zin om op een modderige camping te verblijven, in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel naar het grootste feest van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een accommodatie in Resort Veluwemeer óf Resort Zuiderzee , voor jou en jouw vrienden groep, en feest in stijl!

Vervoer vanaf het park

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Wil je dit niet, dan hebben wij een goede samenwerking met een taxi centrale die je van het resorts naar het festival terrein kan rijden. Je wordt gebracht en ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij nog lekker je warme bed in, na een verfrissende douche. Zo kun je er alle dagen tegenaan! 

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Resort Zuiderzee of Resort Veluwemeer

Veilig betalen met: