Kerstmarkt in Nunspeet 🦌

Kerstmarkt in Nunspeet

Er is een sprankelend WinterLicht in Nunspeet. Het is nog even afwachten wat er precies allemaal wel of niet doorgaat in 2020, maar laat je alvast inspireren voor 2021! Er is namelijk veel gezelligheid op een dag in december in het centrum van Nunspeet. Een kerstmarkt vol met verlichte kerstkramen, allerlei lekkers en kunstzinnig entertainment in kerstsfeer.

Shop je kerstoutfit, de leukste kerst prullen om je huis kerstklaar te maken en je kunt er de tofste kerstcadeaus scoren. De winkels hebben hun mooiste waren uitgestald en de standhouders bieden hun eigen unieke producten aan. Geniet van het geheel met muziek, de houten marktkraampjes, lichtjes, versierde gebouwen, de grote verlichte herten, een enorme vuurkorf en de fijne kerstsfeer. Bibber je van de kou? Zoek dan een café of restaurant op voor een warme chocolademelk, gluhwein, proef het kerstmenu en je voelt je helemaal in kerstsfeer.

Combineer deze kerst met een verblijf in Nunspeet
Kom ook genieten van de kerstmarkt en boek deze kerst jouw vakantie bij vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer in Nunspeet. En als jullie er toch zijn ... wandel dan op zondag 12 december 2020 gezellig mee met de gezellige Winterlicht Proeverij van Vierhouten. Een culinaire wandeling langs deelnemende bedrijven die je verwennen met heerlijke gerechtjes en bijpassende drankjes. Perfect moment om te ontdekken waarom 'Vierhouten de culinaire parel van de Veluwe wordt' genoemd!

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef het bij onze vakantieparken en boek jullie kerstvakantie bij EuroParcs! 

Lees verder...
Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide.

Lees verder...
Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen en beleef het bij EuroParcs!

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: