Kerststad Valkenburg

Ontdek Kerststad Valkenburg

Jaarlijks wordt het Zuid-Limburgse geulstadje Valkenburg namelijk omgetoverd tot Kerststad Valkenburg. Valkenburg is dan gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is van alles te beleven.

Veilig op pad in Kerststad Valkenburg

Kerststad Valkenburg gaat niet door zoals je gewend bent, maar het is nog steeds Kerst in Valkenburg! Dit dankzij uitgebreide maatregelen die zijn genomen voor jouw veiligheid. Van jou vragen we enkele regels in acht te nemen en dan kunnen we allemaal veilig genieten van 100% kerstsfeer! Het belangrijkste is om 1,5 meter afstand te houden en je dag van te voren plannen. We wensen je alvast veel voorpret!

Ondergronds kerstverhaal
Ontdek de kerst in Mergelrijk: dé kerstgrot van Valkenburg. Hoe bijzonder is dat?  Bezichtig in onze kerstgrot het 25m lange diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Laat je meeslepen door het ontroerende kerstverhaal van de Zandtovenaar. Bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen en de indrukwekkende mergelsculpturen. Mis deze magische kerstbeleving niet! 

Nieuw in 2020: Winter wonderland
Stap binnen in de ondergrondse mergelgangen van de Wilhelminagroeve en ervaar het kerstverhaal in de mooiste kerststal van Europa! Beleef Winter Wonderland.

Indien de horeca weer open kan, proef je ook de warmte en gezelligheid in Valkenburg. Daarnaast kun je natuurlijk heerlijk kerstshoppen en prachige winterwandelingen maken!

Vakantiepark Brunssummerheide ideale uitvalsbasis
Vanuit vakantie park Resort Brunssummerheide ben je met 20 autominuten in Valkenburg. Kortom, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de kerststad. Boek nu een verblijf op vakantiepark Resort Brunssummerheide of EuroParcs Resort Limburg . Vanaf ons vakantiepark in Susteren ben je er namelijk met 40 minuten.

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef het bij onze vakantieparken en boek jullie kerstvakantie bij EuroParcs! 

Lees verder...
Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide.

Lees verder...
Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen en beleef het bij EuroParcs!

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: