Kerstmarkt in Alkmaar

Kerstmarkt in Alkmaar

In december 2021 wordt het mooiste plein van Alkmaar weer omgetoverd tot een waar kerstfeest! In 2020 gaat de kerstmarkt in Alkmaar helaas niet door.

Laat je evengoed inspireren voor de kerstvakantie in 2021 bij EuroParcs. Want vanaf EuroParcs Resort De Rijp ben je namelijk zo in hartje Alkmaar. Een authentieke kerstmarkt waar je diverse kerstcadeautjes en kerstartikelen op de kop kunt tikken. Met echte kersthapjes zoals poffertjes en bratwurst. De Kerstman komt, meerdere kerstoptredens komen voorbij, er is een hoek voor de kinderen waar verschillende workshops worden gegeven zoals kerstballen beschilderen en elfjes maken. Er is heus een levende kerststal met herders, waar de dieren geaaid kunnen worden. Wandel langs de gezellige kerstkraampjes en laat je onder het genot van een glühwein of warme chocolade melk musicaal verrassen door een zingende Kerstman.

Bezoek in de winter de kerstmarkt in Alkmaar en beleef het als gezin, als stelletje of met je vrienden- of vriendinnen. Het is leuk voor jong en oud, want er is voor iedereen iets te zien, te doen en te proeven. En ideaal om te combineren met een of meerdere overnachtingen op vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp , want dan ben je er zo. Kortom, kom met de hele familie helemaal in de Christmas spirit! Hebben jullie de kerstvakantie al geboekt? 

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef het bij onze vakantieparken en boek jullie kerstvakantie bij EuroParcs! 

Lees verder...
Resort De Rijp

Resort De Rijp

Resort De Rijp

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp

Lees verder...
Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen en beleef het bij EuroParcs!

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: