holiday-home-boomhut-winter-europarcs-de-wije-werelt

Kerst bij EuroParcs De Wije Werelt

Home Kerst Kerst bij EuroParcs De Wije Werelt

Beleef kerst op De Wije Werelt

Kerst vier je bij De Wije Werelt! Omdat je met je gezin heerlijk kunt genieten van een uitgebreid kerstmenu van familie restaurant De Houtzagerij. Voor welke kerstoutfit ga jij? Hang je kerstonesie maar weer in de kast en trek je gala jurk er maar uit, want helemaal opgetuigd zoals de kerstboom is toch eigenlijk veel leuker? Het maakt niet uit dit jaar, inmiddels zijn we heel wat gewend, doe wat goed voelt en vooral wat lekker zit!

Het animatie programma zal het tijdens de kerstvakantie het feest compleet maken voor onze jongste gasten. Een bezoek, tijdens jullie verblijf, aan Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je je eigen kerstboom kunt zagen is absoluut een aanrader! Naast een heerlijke winterwandeling door dit prachtige natuurgebied is het vakantiepark helemaal versierd met kerstverlichting. Zo komen jullie helemaal in de kerststemming. Het is nog even afwachten of Winterwonderland dit jaar doorgaat, maar er is hoe dan ook genoeg te doen op het park! Dikke kerst tip voor 2021 dus. Boek de kerst bij EuroParcs De Wije Werelt!

Er komt een kerst(wens)boom op het vakantiepark te staan, waar kinderen een kaartje kunnen ophangen voor wie een weekendje bij De Wije Werelt wel kan gebruiken. De boom zal er staan vanaf 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021. We gaan kerstballen knutselen voor in het vakantiehuis met de animatie. De kerstman komt langs om kerstcadeautjes uit te delen bij de vakantiehuisjes. Er wordt een kersttocht georganiseerd langs alle houtsculpturen en wie vindt de gouden kerstbal?!

snow-hike-mother-child-europarcs winter-lights-at-night-reception-europarcs-de-wije-werelt

Het kerstmenu

Restaurant De Houtzagerij op EuroParcs De Wije Werelt is het allerleukste familie restaurant met een indoor speeltuin. Familie restaurant De Houtzagerij heeft speciaal voor de feestdagen een heerlijk kerstmenu samengesteld (ook voor onze jonge gasten) en organiseert een kerst brunchbuffet op 2e kerstdag van 11.00u tot 15.00u. Reserveren kan bij de horeca. Zo kun jij met je gezin genieten van een culinaire kerst tijdens een heerlijke kerstvakantie. Er is genoeg keuze voor ieder zijn smaak. Van klassieke kerstgerechten tot heerlijke vegetarische opties. En natuurlijk een lekkere zoetigheid als toetje. Zo wordt de kerst dit jaar toch heel speciaal.

christmas-at-restaurant-de-houtzagerij-europarcs-de-wije-werelt snow-winter-restaurant-de-houtzagerij-europarcs-de-wije-werelt

Kerstactiviteiten op het park

Samen spelen, kleuren, knutselen, klimmen, dansen met Beau & Bloem. Op het park is er tijdens de kerstvakantie een speciaal kerst animatie programma voor onze jonge gasten. Ontdek dit en meer evenementen of activiteiten op EuroParcs De Wije Werelt!

beau-and-bloem-winter-snowman-europarcs

Kerst in de omgeving van Otterlo. Met wie ga jij naar welk uitje?

snow-hike-mother-child-europarcs

Zaag je eigen kerstboom

Otterlo

children-play-snow-nature-europarcs

Kerstsfeerwandeling

Otterlo

christmas-little-santa-shop-window-europarcs

Veluwsche Kerstmarkt

Beekbergen

Meer kerst bij EuroParcs

Kerstvakantie

De kerstvakantie

Voor je het weet is het weer kerstvakantie
Boek je kerstvakantie!
20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-317

Kerst

Beleef je bij EuroParcs!
Kerstinspiratie
christmas-market-ambiance-city-europarcs

Kerstmarkten

De leukste kerstmarkten en kerstevents
Bekijk kerstmarkten

Zoekresultaten (1)

Natuur
Natuur

2 nachten vanaf

34,-
  • Direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Groot aanbod wandel- en fietsroutes
  • Veel bijzondere accommodaties
Ontdek dit vakantiepark