Kerst bij Resort Zuiderzee

Exclusieve kerstactie bij Resort Zuiderzee

Vier de mooiste tijd van het jaar samen met jouw gezin op Resort Zuiderzee en ontdek wat er tijdens de feestdagen op het park te beleven is.

Actievoorwaarden:
• 50% korting op de huurprijs
• geldig op boekingen tot 18-12-2020
• geldig op een verblijf tussen 18-12-2020 en 4-1-2021
• alleen geldig op Resort Zuiderzee op alle woningtypes
• geldig via receptie, callcenter en onze website
• het is een open actie, voor iedereen te boeken, geen actiecode nodig

Beleef kerst bij Resort Zuiderzee

Geniet van de wintervakantie op en rondom vakantiepark Resort Zuiderzee! Geniet samen van een heerlijk, luxe, ongedwongen kerstmenu van restaurant Hollands Glorie . Want, dit jaar hebben wij iets speciaals jullie in petto! Je kunt namelijk een 4-gangen kerstdiner bestellen en laten bezorgen bij jullie vakantiehuis (of en zelf ophalen bij het restaurant). Zo kun je toch genieten van een culinaire verwennerij met de kerst.Hoe fijn is dat? Wij hebben dit jaar diverse foodboxen - ook een heerlijk kerstontbijt - die je kunt bij bestellen tijdens het reserveren van jouw kerstvakantie bij EuroParcs. Als klap op de vuurpijl zal de Kerstman op 21 en 24 december een bezoek brengen aan het resort, feestelijker wordt het niet! Verder op deze pagina ontdek je meer over het aanbod!

Helaas gaat Kerst in oud Kampen dit jaar niet door, want je bent er namelijk zo vanaf het vakantiepark en het is een waanzinnig leuk uitje voor het hele gezin. Een leuke kersttip dus voor volgend jaar, maar laat dat vóóral de kerstpret dit jaar niet drukken.

Over kinderen gesproken, tijdens de kerstvakantie is er een compleet animatie programma in elkaar geknutseld door Beau & Bloem. De kids zullen zich uitstekend vermaken. Maak bijvoorbeeld een winter boswandeling en geniet na met gluhwein terwijl de kinderen zich opwarmen met chocolademelk om vervolgens hun laatste restje energie er spelenderwijs uit te gooien in het indoor speelparadijs . Onderweg naar jullie verblijf kun je genieten van een sfeervolle kerstwandeling over het park, want EuroParcs Resort Zuiderzee is aangekleed met kerstverlichting!

Kerst uitjes in de buurt

🔔 Kerst in oud Kampen

🔔 Kerst in oud Kampen

🔔 Kerst in oud Kampen

Gaat niet door in 2020.

Lees verder...
Omgeving Biddinghuizen

Omgeving Biddinghuizen

Omgeving Biddinghuizen
Lees verder...

Het kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Zuiderzee! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️   

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: