Kerst bij Resort Veluwemeer

Vier kerst bij Resort Veluwemeer️

Ho Ho Ho - het is kerst bij Resort Veluwemeer! Waarom? Omdat je met je gezin heerlijk kunt genieten van verschillende foodboxen van restaurant Friends 'n Bites , want een 4-gangen kerstdiner op kerstavond of een heerlijke kerstbrunch mag eigenlijk niet ontbreken en daarom bieden wij verschilende foodboxen aan en dan wordt het gegarandeerd smikkelen! Meer weten, kijk dan snel verder op deze pagina.

Animatie tijdens de kerstvakantie maakt het voor de kleintjes het kerstfeest compleet. Tijdens jullie verblijf op EuroParcs Resort Veluwemeer raden wij je ook aan om de Winterlicht in Nunspeet te bezoeken, want niet alleen het vakantiepark is helemaal omgetoverd tot kerst! Kom, boek, profiteer en geniet van de meest gezelliger periode van het jaar.

Kerst uitjes in de buurt

Kerstmarkt in Nunspeet 🦌

Kerstmarkt in Nunspeet 🦌

Kerstmarkt in Nunspeet 🦌

Een sprankelend winterfeest, ontdek wat er te doen is!

Lees verder...
Omgeving Nunspeet

Omgeving Nunspeet

Omgeving Nunspeet
Lees verder...

Ons kerst menu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Veluwemeer! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: