Kerst bij Resort Reestervallei

Wintervakantie bij Resort Reestervallei

Ontdek deze winter het Reestdal in de Kop van Overijssel in alle rust en kom zelf ook helemaal tot rust bij vakantiepark Resort Reestervallei. Ontdek de foodboxen van ons restaurant die je in december kunt bestellen bij de reservering van je vakantie deze kerst bij Resort Reestervallei! Denk aan een ontbijtbox, dinerbox of borrelbox. Er is van alles! Benieuwd? Kijk dan snel even verder op deze pagina.

De kerstmarkt in Kampen gaat helaas niet door, maar laat dat vooral de kerstpret niet drukken! Beleef december zoals jij dat wilt, zodat je in alle rust kunt ontspannen en genieten van deze prachtige maand vol liefde en gezelligheid, want gezelligheid samen met je partner of gezin kost géén tijd. Ontdek de prachtige omgeving tijdens een heerlijke winterwandeling. Ga op wintervakantie bij Resort Reestervallei en beleef het samen!

Kerst uitjes in de buurt

Kerstmarkt

🍷 Kerstmarkt in Enkhuizen

🍷 Kerstmarkt in Enkhuizen

Kerstmarkt Enkhuizen gaat helaas niet door, maar Lelystad geeft licht vooralsnog wel!

Lees verder...
Omgeving IJhorst

Omgeving IJhorst

Omgeving IJhorst
Lees verder...

Gourmetschotel of broodmand?

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Reestervallei! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: